10-08-2003/16-08-2003

vrijdag, augustus 15, 2003

 
Joop heeft heel de dag gesleuteld. Drie moeren afgebroken omdat hij verkeerde instrukties van de garage had gekregen. Die hebben toen de importeur gebeld en daarna ging het goed. Dat hield wel in dat hij steeds alles uit elkaar moest halen. OOOOOOOOOOOOOOOOOOOHHHH ik hoor de auto lopen nu, Mark is aan het helpen. FANTASTISCH wat een leuk geluid, ik kan wel janken. Maar goed ik heb dus heel de dag gewacht en genixed en gekeken, ik kon ook niets doen natuurlijk, heel vervelend is dat hoor. Ingepakt wat ik mee wilde nemen, kadootje besteld, wat ik niet op kon halen, wachten en nog eens wachten en Joop maar zweten en ploeteren. Tegen de avond hebben we beslist, dit wordt niets meer en gebeld om het te zeggen. Je gaat toch naar een verjaardag voor het kind en als dat al slaapt heeft het ook geen nut meer. Ik kan me van Sil wel voorstellen dat ze graag alles bij elkaar wil hebben, maar dat komt heus weer wel een keer. Nu vind ik het leuker om zondag te gaan en dan iets leuks te doen met de kinderen erbij. Morgen moet Joop werken dus dan gaat het niet. Jammer dat het zo gelopen is maar het is niet anders. Volgend jaar beter....
 

Door: ria 8:22 PM
 
   
HARTELIJK GEFELICITEERD LIEVE YARA !!! We hebben ontzettend ons best gedaan, we hebben ook een rotdag gehad daardoor, maar het wilde maar niet lukken met de auto van opa. We hebben het uitgelegd door de telefoon en je begreep het wel volgens mij, het is net als met jouw stofzuigertje, dat moest opa ook maken, maar dat wilde ook niet lukken. Dingen gaan soms anders dan je graag zou willen. Maar ik denk, nee ik weet wel zeker, dat je, ondanks dat wij er vandaag niet waren, toch een fijne verjaardag hebt gehad. Morgen kan je dan even uitrusten en zondag komen wij dan weer en ik beloof je dat we dan ook wat leuks gaan doen hoor. Jij mag het zeggen!!! Pannekoeken eten ofzo of iets anders lekkers en natuurlijk brengen we ook nog een leuk cadeautje mee.
 

Door: ria 7:35 PM

donderdag, augustus 14, 2003


Morgen wordt Yara 3 jaar. Ik vond het wel eens leuk er een foto van Silvia naast te plakken. Eigenlijk lijken ze helemaal niet op elkaar, maar als je het zo weer ziet, heeft ze toch ook wel weer dingen van haar moeder, de neus en de mond zijn wel eender, de vorm van het gezicht en het hoofd is anders, de ogen ook. Ik moet nog veel leren met dat fotoprogramma, vooral zulke dingen kosten zoveel tijd, dat moet veel sneller kunnen. Veel oefenen dus denk ik. Morgen nog maar eens een serie nieuwe fotootjes maken ;)
 

Door: ria 6:34 PM
 
Heerlijk weer vandaag, lekker windje, zonnetje, wolkje. Ik heb de heg van de oprit eindelijk eens geknipt en nog meer knipwerk. Met de auto ging natuurlijk weer vanalles mis. Als je een Fiat hebt en je hebt ooit pech hier in de buurt, ga asjeblieft NIET naar de Fiat garage, heel erg, die man kan niet bestellen, eigenlijk kan ie niks, alles gaat altijd fout daar. Dus de pakkingen waren er ook niet vanmorgen. Goh, niet meegekomen. Tja, daar sta je dan. Profile Tyrecentre gebeld en ja hoor, om één uur zou het binnen zijn, hoe is het toch mogelijk. Maar nu blijkt dat dan ook gelijk de bouten vervangen moeten worden en die had hij ook weer niet natuurlijk, weer gebeld en ja hoor, om vijf uur zouden ze binnen zijn. Dus vanavond na negen uur kan hij verder, hij is nu taxi aan het rijden, de bouwlamp staat al klaar. Nu kan je wel zeggen laat het dan toch door de garage doen, maar ik moet er ook nog bij vertellen dat die helemaal geen tijd hadden. Volgende week vrijdag zouden we eindelijk aan de beurt zijn. Dat duurde dus ook veel te lang. Nu maar hopen dat we morgen in Nijkerk kunnen komen....
 

Door: ria 6:12 PM

woensdag, augustus 13, 2003

 

Oei, vader is op stap. Helemaal alleen. Ik had geen zin vanavond en eigenlijk is dat ook wel eens goed. Hij is naar Salud, de kroeg waar we afgelopen week ook zijn geweest en ---> dit is de eigenaar. Maurice heet ie. Als we samen zijn begin ik altijd met iedereen te kletsen en zegt Joop niet zoveel, dat duurt altijd even en soms wil ie ook alleen maar weer naar huis. Daarom is het wel eens goed dat hij alleen gaat. En hij is al een tijd weg nu......ik denk dat het gezellig is :)))
 

Door: ria 11:39 PM
 

Joop is vanmorgen begonnen om de auto uit elkaar te halen. Hij heeft eerst eens rondgebeld, maar ongeveer €800,-- bij de één en €350,-- bij de ander (wat een verschil hè) deed hem beslissen het karwei maar zelf aan te pakken. Het meeste is arbeidsloon omdat heel het spul uit elkaar moet en met een paar nieuwe pakkingen van € 50.-- moet het dan weer goed zijn. Eind van de middag is een kennis die automonteur is nog even wezen kijken om te zien of er niets met de kop aan de hand was, maar die is nog goed. Vroeger deed hij ook al die dingen wel zelf, maar na jaren lease auto's van de zaak te hebben gehad, was dat niet meer nodig. Hij heeft ook een handsfree set ingebouwd en die werkt, de radio gaat zelfs uit en er staat "phone" in de display dan. Heel knap hoor. Benieuwd of de pakkingen ook in één keer pakken. De caravan gasten waren vanmorgen ook aan het pakken. Ze wilden eerst eigenlijk tot vrijdag blijven, of misschien zelfs nog wel langer, maar ze wilden naar huis, om redenen die ik ook wel weer kan begrijpen. Het is weer stil op de camping dus. Heeeeerlijk weer was het vandaag. Lekker in de tuin bezig geweest. Gewandeld en gekeuteld. Ik merk nu dat ik toch niet meer zo makkelijk heel de dag zomaar kan zitten, terwijl ik vroeger gewoon hele dagen op het strand kon liggen. Ik moet er nu niet meer aan denken. En nu begint het plots ook nog te regenen, lekkerrrrrrr een buitje voor het stof en het ruikt zalig ineens....
 

Door: ria 6:46 PM

dinsdag, augustus 12, 2003

 
Nieuwe link is Reinout. Reinout is DJBeeeee!! En DJB was er vanaf het begin van de chat van 3fm. Operator samen met Floyd. Ik vond het gek, steeds als ik daar kwam waren zij er allebei en meestal zeiden ze niks, alleen als ik zelf tegen ze begon te praten, dan kwam er wel reaktie. Goed DJB heeft nu ook een log, hij had er al eentje maar die deed het niet goed, of eigenlijk deed DJB het niet goed, maar deze ziet er in ieder geval al een stuk vrolijker uit. Succes!!! Ik heb nu ook gelijk maar de link van 3fm erbij geplaatst, altijd handig ;)
 

Door: ria 11:59 PM
 
Vroeg opgestaan vanmorgen, Joop was al weg, hij moest rijden naar Schiphol. Ik ben lekker vroeg gaan wandelen. Het eerste stukje ging nog wel, maar het wordt dan toch vlug te warm, ik was blij toen ik weer thuis was. Morgen wordt het iets koeler zeggen ze, maar dat roepen ze ook al een week. Eind van de middag eens een sopdoek gepakt en gestoft, alles ligt onder een dikke laag, maar het meeste is nu wel weg. Bed verschoond en gewassen. Niet dat ik anders zo'n bezig type ben, maar ik vind het toch wel fijn om af en toe even lekker in de weer te zijn. De auto is ook weer stuk, toen Joop thuiskwam vanmiddag was alle vloeistof weer uit de radiator, ra ra waar is dat gebleven, in de motor? Ergens een lekke pakking of zo? Straks zitten we zonder auto. Vrijdag is Yara jarig, daar wil ik wel naar toe, hopelijk is ie dan weer gemaakt. Hij kan er ook beter zelf vanaf blijven en gelijk naar de garage gaan, nu zitten we met de gebakken peren.......
 

Door: ria 7:39 PM

maandag, augustus 11, 2003

 


Wat een joekel van een rups zit er in de tuin en hij is heerlijk aan mijn boompje aan het vreten. Wat zou het zijn? Ik heb al gezocht maar kan niets vinden wat erop lijkt. Ik hou hem wel in de gaten, zometeen is het een heel schadelijk geval of zo. Ik dacht eerst dat dat zwarte dingetje op zijn kop zat, maar dat is dus de achterkant, want hij vreet met de andere kant. Hij is wel een centimeter of zes zeven, als het niet meer is. Ik hoor net van de caravanbewoonster dat er bij hun gisteren ook een zat, maar die was nog eens 2x zo groot. Ik ben er intussen achtergekomen, met dank aan Lievertje, dit is hem en dit komt eruit.
 

Door: ria 7:28 PM
 


Ik wil bij deze mijn theepot eens aan jullie voorstellen. Vanmiddag zat ik aan mijn dagelijkse potje, toen ik me realiseerde hoe gek het eigenlijk is. Ik heb hem al een jaar of vier, vijf, zes, geen idee, maar al een hele tijd, ooit eens bij Xenos gekocht. Er hebben ook wel eens bloemen in gestaan, maar nu drink ik er dus weer thee uit. Toen ik hem kocht had ik eigenlijk nog niks met al die beestjes, we hadden nog geen bijen, ik vermaakte me nog niet op een insektensite, geen fototoestel voor de vlinders en libelles, ik vond het alleen een grappig potje.
 

Door: ria 6:04 PM

zondag, augustus 10, 2003

 
 
blauwe luchten gele velden
zomer, o zomer wat geniet ik van jou
het is warm, het is vochtig drukkend, benauwd
zomer, o zomer ik verlang naar de kou
ik verlang naar de regen de wind door mijn haar
jassen en truien stevige stappers najaar!
warme kachel het is winter
ijzige wind kouwe neus en dan alweer...
dat verlangen naar een sprankje zon
het lengen der dagen, warmte als dat toch eens kon
seizoenen...... ik kan ze niet missen het mooiste van holland
ik hou van dit land.
 

Door: ria 7:59 PM
 

Vanmorgen vroeg eerst maar een eindje gewandeld. Het was al bloedheet, maar ook nog een beetje wazig, zeemist. De lucht en het water bij de Grevelingen leken één geheel met daarop een heleboel witte zeiltjes en bootjes. Eer we thuis waren hing Simba haar tong zowat op de straat. Twee stappen binnen het hek plofte ze neer, of ze wilde zeggen "ik doe geen stap meer vandaag" en daar heeft ze zich aan gehouden. Joop heeft vanmorgen nog getraind, zoals elke zondagmorgen en voor de rest van de dag hebben we lekker in de schaduw gezeten.
 

Door: ria 5:37 PM
 
 
Alweer zitten tekenen vanmiddag :)) Als je dit vergroot is ie al groter dan de werkelijke afmetingen. Zijn 10 bij 15 ongeveer.
 

Door: ria 5:27 PM
Ria Zondag 10 Augustus 2003 at 4:08 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.