05-10-2003/11-10-2003

zaterdag, oktober 11, 2003

 

Het was een zware dag vandaag. Ik was behoorlijk duf van het avondje stappen gisteravond. Eerst met Sil, Ina en de kinderen een pizzaatje gegeten, daarna naar de Surf Inn en als laatste naar Salud, pffffff, ik kan er niet meer zo goed tegen geloof ik. Maaaaaaaar ook eindelijk JWeetje eens tegengekomen bij Salud, zie foto. Het was een heel gezellige avond, als vanouds lekker met Ina uit ons dak gegaan en met de poppenwagen naar huis gelopen. Silvia had het hek dichtgedaan, dus we moesten met onze slappe benen over de schutting klimmen, goed afgelopen gelukkig, niks gebroken. En nu ben ik oppas en is Silvia naar een vriendin. Ik denk dat ik maar vroeg mijn bed induik....
 

Door: ria 8:30 PM

vrijdag, oktober 10, 2003

 
Fiat Barchetto cabrioIk ben benieuwd of mijn schoonzusje met haar nieuwe auto komt ;) Daar moeten we dan maar eens even een rondje in gaan toeren, wel met het kapje dicht hoop ik, want het regent regelmatig hier
 

Door: ria 1:46 PM

donderdag, oktober 09, 2003

 
Zooo, truitje is af. Morgen een foto maken met het kind erin. Altijd weer spannend of het past. Een lange wandeling gemaakt, want het was heerlijk zacht weer en omdat mijn wijnvoorraadje bijna op was even naar Zierikzee geweest. Verder niet veel te melden, morgen of overmorgen meer. Ik ben zo langzamerhand wel nieuwschierig hoe Joop het heeft. Volgens zijn planning is hij de 13e weer in Pokhara, dat is a.s. maandag. Daar moet het toch mogelijk zijn even te bellen of te mailen.
 

Door: ria 8:46 PM
 
 soms ben ik bang dat alles voor niets is al de dingen die ik doe ik wil ze graag bewaren ik weet alleen niet hoe gaat dat nu allemaal vanzelf? zonder een mapje of een doosje? soms ben ik bang dat zomaar ineens alles is verdwenen mijn leven weggevaagd…. maar zo erg zou dat niet wezen want ik ben er, leef mijn leven ongevraagd ik ben niet bang want ook al raakt dit alles kwijt…. wat dan? dan is er niets meer en ben ik verleden tijd………
 

Door: ria 12:21 AM

woensdag, oktober 08, 2003

 

Het ziet er plots allemaal wel heel erg anders uit. De patattent bij de Brouwersdam staat met zijn voeten in het water, het stormt en regent, kortom het is volop herfst. Niet op het strand geweest vandaag. Even een rondje koepeltje gedaan en gelukkig net voordat het echt hard ging regenen weer thuis. Verder mijn spelletje afgemaakt, vreselijk ben ik met dat soort dingen, daar kan ik niet mee ophouden voordat ik bij de finish ben. Eén truitje heb ik ook klaar, moet nog wel in elkaar en een colletje erop maar dat is zo gebeurd, misschien vanavond even. Komend weekend komt Sil met de kinderen, dan kan het gepast worden. Ina komt ook vrijdag, het wordt een druk weekend. Gezellig!!
 

Door: ria 6:21 PM

dinsdag, oktober 07, 2003

 
Saaie dag vandaag. De telefoon ging vanmorgen al vroeg en dat is misschien maar goed ook, regen en wind buiten moedigden niet echt aan uit bed te stappen. Gedouched, broodjes en eten voor vanavond gehaald. Uren zoet geweest met dit spelletje. Vanmiddag een klein stukje gelopen en eindelijk mijn nieuwe jas op winddichtheid kunnen testen. Lekker warm is ie.
 

Door: ria 8:26 PM

maandag, oktober 06, 2003

 
De dagen vliegen echt voorbij. Heb nu al twee dagen uren besteed aan een zoekmachientje op mijn site, wat nog steeds niet gelukt is... Daarbij heb ik ook ontdekt dat mijn archief niet compleet is, er ontbreken dagen, zoals 20 juli, geef even door als het bij jullie anders is. Ik heb nog geeneens de krant gelezen vandaag. Wel een kindertruienmouw gebreid tussen de bedrijven door. Ook moet ik oppassen dat ik niet vervuil. Ik denk altijd dat ik voor mezelf het huis doe, omdat ik het niet aan kan zien als bv de vloer vies is, Joop ziet het toch niet, maar nu intresseert het me niets en denk bij mezelf "dat doe ik wel tegen de tijd dat Joop weer terugkomt" vreeeeemd. Soms snap ik ook niets van mezelf. Heerlijk over het strand gewandeld vanmiddag, gelukkig bleef het droog en ik heb een colaatje gedronken in Zeerust in de hoop dat Jweetje daar zou zijn, maar die had bij navraag vrij, jammerrrrrrr..... Daarna voor de wind naar huis gewaaid en lekker een biefstukje met sla gegeten, de kachel opgestookt, zodat ik het hier ook een beetje voel en maar weer een beetje verder klooien. De BuzzieBees hebben nu ook een gedichtenwedstrijd, dus daar heb ik gelijk mijn naar mijn idee, mooiste gedichtje maar geplaatst. Ik ga de rest ook eens bij elkaar zoeken, ze zwerven nu overal en nergens. En als ik iets zoek kan ik het weer niet vinden, zoals vandaag, de 20ste juli.........
 

Door: ria 8:33 PM
 

Kijk, kijk, DJ Nicole wordt beroemd ;) Veel succes Nicole!!!!
 

Door: ria 10:16 AM

zondag, oktober 05, 2003

 

als het vrouwtje huilt ga ik haar troosten
kruip ik even op haar schoot lik haar handen en haar wangen
tranen zijn zo lekker zout
graag zou ik haar dan vertellen dat ik heel veel van haar houd
ik kan alleen niet praten......
maar ik hoop dat zij dan ziet aan mijn mooie bruine ogen
hoezeer ik van dat zout geniet ;)
 

Door: ria 8:30 PM
 
Saaie dag vandaag, echt zondag. Vanmorgen gelijk de houtkachel maar aangemaakt, want het wordt nu toch wel wat frisser en als ik niet te hard stook neemt dat net de ergste kou weg. De surf buurman ging al vroeg surfen, maar was ook alweer vlug terug, te weinig wind, hij ging maar weer terug naar Duitsland, voordat het te druk zou worden op de weg. Nam nog wel 11 potjes honing mee, volgens mij verkoopt hij ze daar door voor meer ;) Tussen de buien door nog even gewandeld. Beetje gebreid en tv gekeken.
 

Door: ria 7:55 PM
 
Ik wil bij deze degene die mij vannacht om 00.40u opbelde, hartelijk bedanken. De telefoon ging en ik had het idee dat ik al uren geslapen had, dat het misschien zelfs al wel bijna morgen was..... niets was minder waar, ik lag er nog maar een uurtje in en sliep denk ik net. Eer ik bij de telefoon was, stopte hij al natuurlijk. En daar lig je dan..... wie zou het geweest zijn? Is er iets aan de hand misschien? En voordat je dan weer in slaap bent.........willu dat asjeblief nie meer doen!
 

Door: ria 5:09 PM
Ria Zondag 05 Oktober 2003 at 6:12 pm | ΒΆ | Standaard
Gebruikte Tags:

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.