12-10-2003/18-10-2003

zaterdag, oktober 18, 2003

 
Een nieuwe bril, een nieuwe foto! Het blijft moeilijk om jezelf op de foto te zetten en dan ook nog een leuke uit te zoeken, maar <---------dit is het geworden. Vanmiddag eerst nog een paar uur zitten wachten op het telefoontje van de SOS dienst, want ze zouden binnen twee uur terugbellen en tenslotte zelf maar weer gebeld, de notitie lag klaar zei de mevrouw, maar het was druk, ja, ja. Een speciale plaats regelen gaat niet, hij moet op tijd inchecken en dan aan de crew vragen of hij bij de nooduitgang mag zitten, daar heb je meer beenruimte. Een rolstoel op Schiphol, zodat hij niet die lange stukken hoeft te lopen en een taxi moest lukken. We zien wel wat ervan terecht komt. Daarna nog even boodschappen gedaan bij AH en een hoop troostvoer gekocht, allemaal lekkere dingen, zoals scampi's, verse olijven en zalmsalade. Ben lekker aan de smikkel dus. Zodoende ook niet kunnen wandelen. Ik zal nu blij zijn als hij weer thuis is en alles weer een beetje normaal wordt.
 

Door: ria 7:52 PM
 
Joop belde net. Hij is weer terug in Kathmandu. Verder niet zulke goeie berichten. Hij heeft een hele dikke knie en heel veel pijn. Kan bijna niet lopen. Dus hij vroeg of er misschien vanaf Schiphol een taxi geregeld kon worden via de verzekering. Ik heb de SOS centrale gebeld en nu zit ik te wachten tot ze terugbellen. Hij krijgt dan wellicht in het vliegtuig ook een aangepaste plaats, omdat hij zijn knie niet kan buigen. Dat zou fijn zijn natuurlijk. Er moet dan wel een "fit to fly" verklaring van een dokter komen uit Kathmandu en dat kan maandag pas weer, want daar zijn natuurlijk geen weekendposten. Intussen heb ik Joop alweer twee keer teruggebeld om e.e.a te vragen. Jammer dat het weer zo moet eindigen. Ik word van zulke dingen altijd supernerveus. Hopelijk is die knie niks ernstigs, achteraf zegt ie dan weer dat hij al langer last van zijn knie had, als hij een bepaalde beweging maakte. Ik wacht nu maar even af. Kan nu ook niet weg natuurlijk, want ik moet wel de gegevens bij de hand hebben.
 

Door: ria 1:14 PM

vrijdag, oktober 17, 2003

 
Ik heb een nieuwe brihillll!!! Hij staat leuk, zit lekker, ik ben er blij mee :). Morgen ga ik een nieuwe foto maken voor hiernaast. Joke is meegeweest. Wat is MSN toch super! We zijn geen van beiden bellers, maar hebben elkaar sinds gisteren weer op MSN gevonden en dan is het makkelijk aanklikken en vragen "ga je mee?" We hebben lekker door Goes gedreuteld en gekletst en gezellig koffie gedronken met een broodje croquet. Thuisgekomen bij Joke nog een wijntje gedaan in haar prachtige nieuwe keuken. Wim was ook al thuis, dus die heb ik gelijk ook weer eens gezien. Het was al met al een supermiddag! Ik heb ook nog een broek gekocht, met paarse strepen aan de zijkant. Het is een leuke mode voor mij met al die 7/8 broeken, volop keus en nooit te lang.
 

Door: ria 7:26 PM

donderdag, oktober 16, 2003

 
 Mijn probeersel van vandaag. Vanavond gemaakt. Die balk moest er weer bij. Geen idee waarom. Horizon?
 

Door: ria 11:48 PM
 
De meerkoet is ook weer in het land. Er zitten er altijd heel veel in de Grevelingen. MIsschien zijn ze er al een tijdje maar ik zag ze vandaag voor het eerst. Leuke beesten vind ik het altijd met die witte snavels. Weer een km of 10 onderweg geweest, zo mag het van mij de rest van de winter blijven, heerlijk droog met een zonnetje erbij. Ik zit er weer lekker van te gloeien. Mijn eten is muslukt vanavond. Ik had alweer kool gekocht, chinese deze keer en die wilde ik ook weer eventjes roerbakken, gadver dat is viessssssss, dus nu heb ik enkel een paar gebakken eieren op. Ik zie wel of ik nog trek krijg straks. Ik koop zoveel kool omdat Joop dat niet moet en ik vind het meestal heerlijk. Hij heeft het vroeger ooit eens aan zijn dikke darm gehad en toen werd hem afgeraden kool te eten, dus vandaar, maar volgens mij is het meer een smoes en vindt hij het gewoon niet lekker.
 

Door: ria 5:50 PM
 
Kijk nu toch eens, ze missen me.... we missen je Beste la tulipe, We missen je bij Ilse Games. Je hebt je geregistreerd voor onze spellen en hebt al een tijdje niet gespeeld. Sinds de laatste keer dat je gespeeld hebt, zijn er de nodige veranderingen geweest, dus het is zeker de moeite waard om nog een keer te spelen! Je kunt de spellen spelen op: Ilse Games Indien je niet meer speelt, dan wordt over een maand je screen name weer vrijgegeven en moet je je dus opnieuw registreren. We hopen je van dienst te zijn geweest
 

Door: ria 11:23 AM

woensdag, oktober 15, 2003

 
Verder een beetje gepoetst, komt zeker omdat Joop in aantocht is ;) Lekker gewandeld. Twee nieuwe bolchrysanten bij de overbuurman gehaald. Ik heb nu van die prachtige goudbruine, kleuren mooi bij mijn kippen die voor het keukenraam staan. En gisteren had ik al wat van die gekleurde dingen meegebracht, hoe heten ze nou, kleine pompoentjes, maar het zijn geen pompoentjes.......... maar in ieder geval staat het heel fleurig allemaal als ik door mijn keukenraam naar buiten kijk. Net geprobeerd Joop te bellen, maar die was al vertrokken daar. Nu moet ik weer op een telefoontje van hem wachten. En nu zit ik te gloeien!! Warme wangen van de koude wind, heerlijk!!!
 

Door: ria 6:27 PM
 

Na een periode van ruim twee jaar, vandaag mijn kwastjes weer eens gepakt. Gisteravond eigenlijk al. Dit is het eerste probeersel. Ik kan het niet nalaten van die vreemde creaturen te maken, kan ook niets anders eigenlijk, maar goed, ik vind hem wel grappig, de kleuren zijn mooi en de "verhoudingen" wel goed, geloof ik........ik blijf natuurlijk altijd onzeker wat dat betreft en commentaar is dan ook welkom. Maar bij de pizzeria hangen tegenwoordig ook schilderijen en afgelopen weekend hingen er aquarellen, vond ik niets, dan denk ik "die van mij zijn veel mooier". Het is ook vaak een kwestie van een mooi passe partout en een leuke lijst. Het begin is er dus weer. Ik oefen verder ;)
 

Door: ria 5:43 PM
Ria Zondag 12 Oktober 2003 at 6:09 pm | ΒΆ | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.