Jubileum

Omdat het komende zondag weer zover is, zijn we vanavond alvast maar een pizzaatje wezen eten. 's Zaterdags is het meestal hardstikke druk en zondag moet Joop rijden, vandaar.
We konden eindelijk eens buiten op  zitten, meestal is het te koud om buiten te eten, maar nu was het heerlijk, al was ik wel blij dat ik een omslagdoek mee had genomen. Na het eten nog even een afzakkertje in Salud, ook al heel gezellig en thuisgekomen nog even buiten gezeten.
Joop heeft morgenvroeg een taxiritje, moet er vroeg uit dus, ik niet.

Verder vandaag heel de dag gesnoeid en gezaagd.
Er liggen alweer een hoop takkebossen, ze gaan Joop al kennen in de milieustraat, hij heeft vandaag ook weer een kar weggebracht en de volgende kar ligt alweer klaar, al zal het er morgen niet van komen om het weg te brengen.
Ik ben nu klaar aan de voorkant, moet nu alleen de kant achter de caravan nog en daar is het ook een soort van oerwoud, volgende week beginnen.
Ernaast liggen de volkstuintjes, dus ik denk dat ik daar maar niet teveel weghaal, dat gegluur in mijn tuin moet ik natuurlijk niet hebben.


Ria Vrijdag 06 Augustus 2004 at 10:37 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.