Lekker bezig

Officier van justitie H. den Hartog eiste voor de poging tot diefstal drie weken cel. De verdachte was op 18 september vorig jaar net uit de gevangenis ontslagen toen hij alweer in de fout ging. De man werd betrapt toen hij uit een oude bakkerij in Zierikzee een kassalade wilde meenemen.

Ik dacht wat staat dáár nou, kassalade....
Ik was ook nog maar net wakker en natuurlijk moet het kassa-lade zijn, maar ik dacht eventjes dat de dief honger had en kas-salade had meegenomen.

Nou, ik poets wat af hoor, het gaat lekker, soms heb je dat hè, dat het lijkt of het vanzelf gaat.

Hoekjes en gaatjes, lampjes en kastjes, alles krijgt een beurt met een lekker sopje.
Joop vroeg zich al af of ik dat niet kon doen als hij op vakantie is, maar mijn plan is om gewoon in de tuin verder te gaan, want toevallig wordt het dan wel mooi weer natuurlijk, lekker droog met een zonnetje erbij en ik voel me dan zeker nog net zo goed als nu, want ook de griep gaat aan mij voorbij dit jaar (hoop ik).
Ook nog lekker een rondje gedaan, zonder Joop, want die vond het alweer te koud, wat een zeurpiet hè, het was echt lekker, gewoon een beetje harder lopen en je wordt vanzelf warm.
Daarna kwam Marjory nog gezellig even op de thee. Zij krijgt ook de smaak van het internetten te pakken en wil ook graag wat met haar fotoos doen, volgende week eens kijken of ik haar een beetje kan helpen, ik ben ook niet zo'n kei natuurlijk, maar weet toch altijd alweer iets meer.
En natuurlijk ga ik ook bij Joke langs, die was al eerder aan de beurt, ik ga het nog druk krijgen.
Nu lijkt het net of zulke dingen niet kunnen als Joop gewoon thuis is, maar dat is zeker niet het geval, het is alleen wel leuk dat ik, als hij weg is, ook eens even iets anders te doen heb.

Ria Dinsdag 22 Februari 2005 at 10:54 am | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.