Stekjes

 

Vanmorgen al vroeg op pad geweest om zo hier en daar wat stekjes maagdenpalm te scoren, dat is aardig gelukt, ze staan al in de grond. Simba kwam onderweg een haasje tegen, waar ze natuurlijk weer achteraan moest, dwars door een veld Luzerne, wat al behoorlijk hoog staat, geen gezicht, afwisselend haar kop en kont boven het groen uit.
Het was de laatste foto van het schijfje, gelukkig kan ik ze op de pc verwijderen, zodat ik weer even vooruit kan. Ik heb vanmorgen eens een mailtje gedaan naar waar ik mijn fototoestel gekocht heb en kreeg een mailtje terug in heel gebrekkig nederlands: 

Dank. Het denkt de betaling morgen zal zijn gekomen. En wij zullen verscheepten het nadat paymenr aankomt. Wij zullen u die sturen zodra het punt wordt verscheept volgen. Als u nog vraag werd, contacteer ons zo spoedig mogelijk voor hulp.

Hij moet dus ergens uit Hong Kong komen ofzo, maar goed, ik kreeg gelukkig antwoord terug en wacht het nu maar weer af, wel jammer dat het zo lang duurt, maar dat is natuurlijk mijn eigen schuld, had ik maar beter moeten lezen waar ik aan begon.

Verder ben ik niet optimaal in vorm, ik verga van de pijn in miijn rug, heb een zere strot, mijn wijntje en shagje smaken niet, dan is er dus duidelijk iets niet goed met me.
Hopelijk is ook dat gauw voorbij.

Mango's



De lekkerste vruchten die er zijn vind ik, al blijft het schillen een geklieder, ik heb er tenminste daarnet weer bij in mijn duim gesneden.
Een bak vol heerlijke rijpe exemplaren vanmiddag bij AH, dat jullie het maar even weten, want meestal zijn het van die harde knikkers...

Ria Woensdag 11 Mei 2005 at 9:27 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.