VoetreflexIk dacht, ik ga eens zoeken of er hier op het eiland niet een mannetje of vrouwtje is, dat mijn voeten eens lekker kan masseren, kan ik gelijk eens naar die rare bobbel onder mijn rechtervoet vragen, ik hou nl. niet zo van dokters, dan moet het pas echt erg met me zijn. 
Nergens iets te vinden, op een duur kuuroord na.
Nu lijkt het wel of ik een ontzettende krent ben, ook al door het geval met het fototoestel, maar een massage van € 47.50 enkel voor je voeten, lijkt me toch vrij pittig, of ben ik echt heel "zuunig" aan het worden.
Ik kan er ook nog maar steeds niet aan wennen dat alles in euro's net zo duur lijkt te zijn als in guldens, ik blijf maar omrekenen en verbaas me iedere keer weer.
Heeft er iemand een idee onder de Zeeuwse lezers, of moet ik maar gewoon zelf aan de slag, dat lijkt me toch een stuk minder prettig.

 
Vroeger was het een "Roode Kruis Ziekenhuis"


Vanmorgen toch de stoute schoenen maar aangetrokken en gebeld voor een afspraak bij "Kuuroord de Schouw" in Noordgouwe, dat dus vroeger een ziekenhuis was, ik weet nog dat het volop in gebruik was en ik er ooit eens op bezoek ben geweest, ik weet alleen niet meer bij wie....

Vanmiddag om vier uur kon ik al terecht, heerlijk!
De meneer vroeg waarvoor ik kwam en welke klachten ik had, ik vertelde dat ik een beetje rugpijn had en een raar bobbeltje, of hij daar ook eens naar wilde kijken, maar dat het eigenlijk meer een cadeautje voor mezelf was. Ik mocht erbij gaan liggen en hij heeft lekker aan mijn voeten gefrunnikt, af en toe deed het een beetje pijn, maar het viel hem wel op dat het eigenlijk weinig pijn deed, sommige mensen vliegen blijkbaar tegen het plafond. Het rare bobbeltje kon hij niets over zeggen, het zit blijkbaar in het gebied van mijn darmen, als ik er meer over wil weten moet ik een algehele test doen. Je hele lichaam wordt dan bekeken, iriscopie, de bloedbanen, bloed- en urnine onderzoek en weet ik wat al niet meer, daar komt dan wat uitrollen, of niet, en aan de hand daarvan wordt dan bekeken wat je het best kunt ondernemen.
Na de behandeling, die een half uur duurde, vroeg hij of het cadeautje was bevallen, dat was het zeker!
Ik hoefde ook maar €30 af te rekenen, dat viel dus mee.

Onderweg naar huis bedacht ik dat dit zeker iets voor Joop is met zijn jichtklachten al staat hij er altijd erg afwijzend tegenover, hij gelooft er niet zo in, toch ga ik proberen hem over te halen minstens het onderzoek te laten doen, misschien wordt het zelfs nog wel vergoed door het ziekenfonds, dat moet ik nog eens nakijken, maar zoniet, het blijft het proberen waard.

Ria Donderdag 12 Mei 2005 at 9:29 pm | ΒΆ | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.