Logees2

De dag begon ongeveer om half zes, gelukkig zijn ze daarna nog even in slaap gevallen, Joop sliep in de caravan want die had taxi gereden.
Tja en eenmaal wakker, boterhammen en drinken, aankleden, buitenspelen, kliederen met eierdopjes en water. Eigenlijk heb ik niet zo heel veel ondernomen, Joop moest nog weg, de kinderen waren zoet, alleen vanmiddag nog even naar het dorp gelopen en op de terugweg even bij Elly en Cor langs. Vanavond pannekoeken gebakken en daarna alweer uitgebreid in bad, dat vinden ze heerlijk. En nu liggen ze er net weer in, ik vind het welletjes voor vandaag. Ik moet wel lachen want het is voor het eerst dat ze samen in één bed slapen. Ik heb niet echt een logeerkamer en nu heb ik van de saunabanken één groot bed gemaakt, het lijkt wel een ouwerwetse bedstee, ze liggen nu achter mijn rug gezellig nog even te keuvelen en te lachen, ik hoop dat ze lekker de hele nacht doorslapen zodat ik dat ook kan doen.

Ria Zaterdag 21 Mei 2005 at 10:03 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.