Miriam

Bijna een jaar geleden begon ze vol goede moed aan haar nieuwe baan.
Al snel bleek dat het niet was wat ze ervan verwacht had en dat er ook weinig werd ondernomen om dat te verbeteren. Het is ook niet makkelijk een bazin te hebben die net zo oud is als jij en een collegaatje die een stuk jonger is, die jou moet gaan vertellen wat je moet doen, terwijl je in je vorige baan zelf de volle verantwoordelijkheid had, je weet vaak pas wat je mist, als het er niet meer is en dat was in dit geval wel heel duidelijk, jammer maar het was het proberen waard, de reistijd was per slot een stuk korter.
Ze moest dingen doen, waarvoor ze niet aangenomen was, zoals ramen zemen, wc's schoonmaken, muren schilderen, vuilnis wegbrengen, daar ben je geen gediplomeerd kapster voor geworden, er was te weinig werk, dat was duidelijk, de laatste tijd kwam ze gewoon naar huis in plaats van wc's te boenen, wel werden de uren in mindering gebracht natuurlijk.
Vanmiddag werd haar verteld dat haar contract niet wordt verlengd , het was dus tevens haar laatste werkdag daar, kortom we hebben er weer een werkloze bij in Nederland.....


Ria Zaterdag 21 Mei 2005 at 10:06 pm | ΒΆ | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.