Retour

Zo, de hoes staat alweer klaar om retour te gaan, de kleuren waren nogal erg fel. Ik probeer nu een andere, die ik niet laat zien, want dat brengt ongeluk geloof ik ;-) Daar zit wel vijf weken levertijd op, dus dat duurt weer even, gelukkig heb ik hem niet direct nodig. De broek en het shirt heb ik nog niet gekregen vandaag. 
Deze dag kan wat mij betreft ook retour, wat een regen is er gevallen en nog steeds. 
Vanmiddag even naar Zierikzee voor de boodschappen, de riem van Simba was er gelukkig wel. Wat een lol heeft dat beest toch in die winkel, anders neem ik haar nooit mee naar binnen, maar nu moest ze passen natuurlijk. Ze vliegt dan van het schap met de botten en oren naar de afdeling met het eten, even met de neus tussen de speeltjes en weer van voor af aan, geen houden aan. De konijnen en de hamsters kijkt ze gelukkig niet naar om. 
Toen ik thuiskwam was Joop nergens te bekennen. Blijkt dat hij in Schiedam aan het heen en weer rijden is met de taxi, ik dacht dat dat morgen pas moest gebeuren. Hij had dus ook geen auto om droog in Renesse te komen en moest opgehaald worden.
Zodoende hoef ik niet te koken vanavond, dat is dan wel weer makkelijk, ik heb voor mezelf even een loempiaatje in de oven gedaan.

Ria Donderdag 15 September 2005 at 9:58 pm | ΒΆ | Standaard
Gebruikte Tags:

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.