Opgeruimd staat netjes

De lampjes en engeltjes zijn weer naar de garage verhuisd, geen idee of ik ze volgend jaar nog tevoorschijn haal. Ik heb ze niet eens netjes opgerold zoals anders, het gedoe met Sil geeft me toch weer een vervelende nasmaak, zoals ik al zo vaak nadien een onbehaaglijk gevoel had, omdat er iets vervelends gebeurde. Het sterkt alleen maar mijn verlangen naar een jaareinde zonder poespas. 
Van Sil heb ik nog steeds niets gehoord... 
De auto is vandaag ook weer gemaakt, zodat we er weer langere stukken mee kunnen rijden, de thermostaat was stuk, hopelijk is het nu verholpen. 
Joop heeft weer eens kaakontsteking, voor de zoveelste keer is hij aan de peniciline, hij heeft voor volgende week een afspraak met de kaakchirurg en moet nu een week zonder bloedverdunners, dat vind ik dan weer eng. Het vervelende is dat het een kroon is waar nog een andere aan vastzit, dus als de wortel eruit moet is hij gelijk twee kiezen kwijt, daar word je ook niet vrolijk van. Verder lekker gepoetst en gewandeld, daar knapt een mens van op, ik wel tenminste, gezellig onderweg iedereen een goed nieuwjaar wensen, zonder zoenen, gewoon roepen en zwaaien naar bekenden die je in de verte ziet, de meeste Zeeuwen zijn echt niet zo bot als ze lijken.


Ria Maandag 02 Januari 2006 at 11:27 pm | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.