Zeeuwse klei



Soms kom je zomaar ineens voor verrassingen te staan, je kijkt eens op je metertje en je klikt eens wat aan en hoppaaaaa......... daar is de Zeeuwse Klei en die heeft het dan ook nog eens over mij , hij staat al in de Blogroll, dus die ga ik vanaf vandaag ook weer volgen. Zonnemaire, het dorp van een gelukkige jeugd en waar zelfs mijn kinderen werden geboren.

Irritant

Mensen die op dezelfde tijd een logje plaatsen. Eigenlijk wil je naar bed, maar je wilt ook wel weer even zien wat ze geplaatst hebben, gottegot, wat een gedoe, zit je te wachten tot het eindelijk twaalf uur is en je ogen hangen al op half zeven, staat er een log wat je maar half begrijpt, dus reageren ......(doe ik morgen wel) Ik begrijp ook dat er mensen zijn die hun logjes al dagen van tevoren klaarmaken......waar blijft de spontaniteit!!!!!!!!!!!!!

Update: 
Niemand hoeft zich aangesproken te voelen hoor, het ligt gewoon aan mij, ik moet naar bed gaan als ik wil en niet uit nieuwschierigheid gaan zitten wachten tot twaalf uur, omdat sommigen precies op dat tijdstip hun stukje plaatsen, het was beter als ik dat niet wist. En natuurlijk is het loggen voor iedereen anders en doet iedereen het op zijn manier. Ik ben gewoon een muts, die af en toe ook maar wat roept :-(

Ria Zaterdag 18 Maart 2006 at 4:25 pm | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.