Rare dag

Hij begon al raar. Joop moest er vroeg uit (half vijf) voor een ritje met de limo naar Zavethem. Zodoende was ik ook al vroeg present en toen ik Joop thuis hoorde komen reed hij gelijk weer weg, ik had niet eens tijd om te vragen waar hij heen ging. Toen hij weer terug was bleek dat hij de tas die hij altijd meeneemt als hij in de taxi rijdt verloren was in Renesse, hij had hem even op het dak van de auto gelegd en bij het wegrijden vergeten er vanaf te pakken, die moest dus ergens op de Hogezoom liggen, not! Gelijk de bank en de politie gebeld, want zijn portemonnee (hoe schrijf je dat in hemelsnaam tegenwoordig) zat erin. Na een uurtje ging de bel en jawel er stond een vriendelijke meneer met de tas. Wat een opluchting weer, want je moet er toch niet aan denken dat je al die pasjes en rijbewijs enzo weer kwijt bent, gelukkig een eerlijke vinder.

Ja, en verder was er eigenlijks niks bijzonders, maar de lucht is anders, ik voel me vreemd (zou dat nou door mijn haar komen?) en oh ja, Simba had vorige week al haar poot verstuikt met een tonnetje op het strand, ze piepte ervan, en ik dacht dat het zo langzamerhand wat beter werd, tot ze vanmiddag weer achter een rooie kat aanging in de Platteweg, daarna was ze weer helemaal mank, arm beest. Zulke fratsen moet je ook niet meer uithalen op je ouwe dag, dat doet het vrouwtje ook niet. 

Afijn, morgen hebben we Sjampie op "het Strand" bij Ina en Martin, ze hebben iets te vieren en daar moet op geproost worden natuurlijk, iets om naar uit te kijken.

Mir gaat lekker, de eerste afspaken zijn er al.

Ria Vrijdag 24 Maart 2006 at 4:35 pm | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.