2e pasen

Om te beginnen waren de koffiepads op vanmorgen, iets wat me nooit overkomt, ik heb altijd wel een paar zakken te staan, maar nu dus niet en ik moet echt een paar bakjes hebben hoor, voordat ik weer een beetje mens ben. Gelukkig had ik nog van die Espresso dingen van Nescafé waar alleen kokend water bij moet. Later hoorde ik van Elly dat de winkel gewoon open was tot één uur, dus daar ben ik gelijk maar even heen gegaan.
Onder het koffiedrinken viel het me op dat de cv wel heel erg borrelde en klingkloing geluiden maakte, de ketel is al een tijdje aan het kwakkelen maar zulke dingen moet je blijkbaar zo lang mogelijk uitstellen. Er moest de laatste tijd steeds vaker bijgevuld worden en Joop had voor hij wegging nog voorgedaan hoe dat moet, dus ik ging even kijken en de druk was behoorlijk gezakt, terwijl het nog maar drie dagen geleden was. Tijdens het vullen ging ik al twijfelen, hoe was het ook weer, moet ik nu eerst dat knopje een halve slag draaien en dan pas de waterdruk erop, of andersom, afijn, ik heb maar wat gedaan en eerst ging het goed het wijzertje ging naar boven, maar even bezig met vullen stopte het ineens en liep keihard weer terug, een hoop herrie. Ik helemaal in de zenuwen natuurlijk en gelijk heel de volgorde kwijt, zodat het water in de garage liep en niet buiten bij de kraan, zoals Joop nog netjes voorgedaan had. Ik heb de stekker er maar uitgetrokken. De boiler was nog warm, zodat ik nog wel kon douchen en morgenochtend nog wel een beetje lauw denk ik. Ik heb onze "ouwe" monteur maar gebeld (die nog in bed lag, het was al elf uur) en die heeft beloofd morgen even langs te komen, misschien dat hij de boiler aan de praat kan houden tot Joop weer terug is, we zien het wel. Gelukkig heb ik nog wel mijn close inn boilertje nu.

Verder was het een heerlijke dag, lekker gewandeld, de zon scheen volop, op een paar uurtjes na, maar toen na tweeën de lucht weer strak blauw was, ben ik lekker languit in de zon gaan liggen, niks tuinieren, lekker luieren! De eerste potjes honing zijn ook weer verkocht, ik denk dat ik volgende week maar eens ga winkelen

Ria Maandag 17 April 2006 at 8:58 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.