Vleesarm

Heerlijk! Ik word weer een beetje mens! Nog wel steeds keelpijn, vooral 's morgens, maar dat mag de pret niet drukken, de energie komt weer een beetje terug. Ik kleed me warm aan als ik ga wandelen, want de wind is nog steeds heel koud en soms zweet ik me ook kapot onderweg, maar dat is alleen maar goed denk ik dan, het vuil moet eruit! Vanmiddag lekker met de gewone heggeschaar de heg langs de oprit geknipt (+/-30 mtr), ik kan wel ergens en elektrische lenen maar die dingen zijn zwaar en dan krijg ik weer last van mijn schouder, dit is gewoon beter voor me, lekker knippen en zweten, er valt nog veel te knippen komende tijd en ik ga het gewoon, op het gemak, allemaal met de hand doen.
Vanavond hebben we gezellig bij Iris en Pascal bij de caravan gegeten, verschillende vissoorten van de bakplaat, het lijkt wel of veel mensen ineens minder, of geen vlees meer gaan eten, ik ben daar zelf ook wel mee bezig, een beetje minder in ieder geval, kip staat me sowieso tegen, maar daar ben ik nog nooit zo'n liefhebster van geweest. Afgelopen winter ontzettend veel met rundergehakt gedaan, roerbakken en eenpanspotten, daar wil ik een beetje vanaf want ik eet echt een grote homp rauw dan. Joop maakt het niet uit, die eet alles wat ik voor zijn neus zet en vindt ook alles (meestal) lekker en bemoeit zich verder niet met het eten, soms zou ik weleens willen dat hij zei: "ik heb zin in (vul maar in).....", maar dat is nooit het geval, zelfs niet als ik het vraag (ik heb een ontzettend makkelijke man...).
En wat dat nu allemaal met de foto van dat beest te maken heeft? Niets! Behalve dan dat er weinig vlees aan zit en die angel vond ik ook al zo eng, ik heb maar snel de deur dicht gedaan...

Ria Woensdag 07 Juni 2006 at 6:26 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.