Kadootje



Mijn hemel, krijg ik vanmiddag toch een kadootje dat ik over twee weken pas open mag maken..... dan pas ben ik namelijk jarig. Sil en Cor en de kinderen gaan volgende week op vakantie naar Frankrijk en zijn er dan dus niet, ze beseffen niet half wat ze me aandoen natuurlijk, oma ìs al een doos en nu zit ze er ook nog met eentje opgescheept, in Sinterklaaspapier verpakt nog wel. Dat gaat niet makkelijk worden, maar ik ben sterk en iedereen is getuige natuurlijk, ook als ik hem uitpak op 14 juli. Het is me al eens eerder overkomen dus ik ben het gewend van Sil. Deze kreeg ik toen ze voor het eerst niet mee ging op vakantie naar datzelfde Frankrijk en dezelfde camping waar ze nu naar toe gaan. 

De kinderen hebben tot half tien............geslapen vanmorgen!!!
Joop was al lang en breed weg voor een taxirit, ik af en toe kijken of er al leven was, maar ze bleven maar slapen. Het echte wakker worden duurde ook erg lang met veel ijsjes van Mark en Mir en intussen kwamen paps en mams en nog meer mensen aanwaaien, kortom weer een gezellige boel. Vanavond lekker uit eten geweest in het dorp, gescheiden, dat wel, want de één wil hier eten en de ander weer daar, maakt allemaal niet uit, Scharendijke is één groot terras op een avond als deze.


Ria Zondag 02 Juli 2006 at 7:32 pm | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.