Geknipt geschoren en gegeten



Een stukje vis, een beetje sla, een stokbroodje met wat kruidenboter, glaasje wijn erbij, heerlijk! Bbquen met z'n tweetjes vind ik altijd zo'n gedoe, maar sinds ik de grillplaat heb zijn we aan de vis. Vanmorgen maar eens begonnen met het snoeien van de buitenbeplanting, tenminste voornamelijk het knippen van de ligusterstruiken en af en toe een tak van een boom. De takken gaan netjes in mijn takkenschutting, nadeel is wel dat voordat ik ze erin kan leggen ze eerst in mootjes moeten, zodat ik mooie rechte stukken heb, ik ben er weer zoet mee, de eerste dertig meter zijn gedaan, morgen weer verder denk ik, of anders overmorgen.
Na het douchen heb ik mijn okselhaar ook weer eens afgeschoren, 't zijn maar een paar pluisjes, maar okselhaar schijnt tegenwoordig echt niet meer te kunnen. 't Was al een jaar geleden, dus kan je nagaan hoe voor gek ik liep. Mijn benen heb ik een paar weken geleden met het pincet onderhanden genomen, dat lijkt een heel karwei, maar ik heb alleen de zwarte haren gedaan en dat zijn er niet zoveel, als die weg zijn lijkt het net of er niets groeit, die blonde dingen vallen niet op. Ik weiger mijn benen te scheren, te harsen of wat voor anders engs dan ook. Maar ook uitgetrokken haren komen weer op dus daar moet ik morgen maar weer eens even voor gaan zitten. Met mijn bikinilijn heeft verder niemand een reet te maken natuurlijk :-)

Ria Donderdag 06 Juli 2006 at 9:03 pm | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.