ff pauze



Ik denk dat ik even rust neem wat loggen betreft, al weet je dat met mij nooit zeker natuurlijk. Ik beleef weinig, ben druk in de tuin en woensdag krijg ik de eerste verjaardagslogees uit Limburg (Kees en Truus met Iris en de kinderen). Vrijdag jarig, zaterdag Ina en Martin, ik weet nog niet goed hoe het allemaal gaat lopen. Dat heb je als je in de zomer jarig bent en veel mensen verder weg wonen. Meestal wordt het een verjaardag van een paar dagen, heel gezellig natuurlijk, maar weinig tijd om achter de pc te zitten. Ina vroeg gisteravond wat ik graag wilde hebben, of ik nog een verlanglijstje had, toen heb ik even diep nagedacht en uiteindelijk wist ik wel wat te verzinnen, maar dat bracht me voor hier ook op een idee. 

Er zijn een paar dingen die ik graag wil, degenen die er niet bij staan mogen het zelf verzinnen en natuurlijk wordt volgende week alles netjes geplaatst, de origineelste dan, virtuele kaarten ga ik niet plaatsen of ze moeten weer zo speciaal zijn dat ik het niet laten kan, we zien wel.

Mijn verlanglijstje:

Een serenade van Aargh
Een nieuw bloemetje op de Flora van Dreischor
De identiteit van Papoe (met stip)
Een kaart van Ada
Een virtueel schilderijtje van Thérèse en Hans
Droge worst van Dorenda (heb ik al gehad)
Van Robert Jan een pondje kersen en een extra nectarine (ook al gehad)
Van Bart een zoen
Een afspraakje met Tanya
Met Downer ook

En er zijn er dan ook bij die ik zelf iets zou willen geven als ik mijn lijstje zo afwerk en dan gaat het vooral om gezond en geluk, maar ja dat ligt jammer genoeg niet in mijn vermogen.
Ik zie wel wat er van komt en zo niet even goeie vrienden. Ik blijf natuurlijk wel iedereen even lezen en reageren waar mogelijk en niet geblokkeerd 

En als ik iets leuks te melden heb wel degelijk een logje natuurlijk!

Pssssssssssst...........'t Was maar een geintje hoor.
Ik weet ook wel dat je geen cadeautjes mag vragen, dat zelfs oma's die vragen worden overgeslagen.
Ik wil ook helemaal geen cadeautjes!
Behalve die ene dan.... 

Ria Maandag 10 Juli 2006 at 9:13 pm | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.