Vlindertijd

Nog maar een vlinder, een witje vandaag, er zijn er veel van, maar die blijven echt geen seconde zitten. Toch is het me gelukt aan het begin van de avond, hij zal moe geweest zijn van een hele dag dartelen, die vlinders kunnen beter tegen de warmte dan wij. 
Vanmorgen kreeg ik het ook nog even op mijn heupen en ben nog aan het knippen en snoeien geweest, tot het water in straaltjes van mijn lijf liep en ik bedacht dat ik eigenlijk wel gek was. Daarna maar weer de schaduw ingedoken met mijn schetsblok,krijt is leuk! Ik begin er plezier in te krijgen. Ik heb maar een klein doosje gekocht met twaalf kleurtjes, maar ik denk dat ik er nog maar een paar kleuren bij ga halen als ik weer in Zierikzee kom. In de linkerkolom bij de fröbels heb ik een Pastelkrijt dingetje aangemaakt, daar zijn mijn fratsen te volgen, ik vind het zelf leuk om te zien of het beter wordt, vandaar dat ik gelijk alles erop heb gezet.
Terwijl ik dit zit te typen, zie ik dat er een bui aan komt, dat zou niet verkeerd zijn. Ik heb net de vijver bijgevuld...


Ria Woensdag 19 Juli 2006 at 9:45 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.