Bezigheden



Ondanks de hitte toch lekker in de tuin bezig geweest vandaag. Een hoop uitgebloeid spul weggehaald, zodat de dingen die nu gaan bloeien weer wat beter tot zijn recht komen. Ik heb ook weer een knop waarvan ik niet weet wat het is, spannend! Morgen zal ik eens een foto maken, ik denk dat hij vandaag of morgen ook wel open gaat. In een piepklein dennenboompje dat ik een paar jaar geleden met de kerst gekocht heb en daarna geplant groeit een dennenappel. Verder ben ik gisteren ook begonnen met de fruitbomen en ander spul dat dreigde door de hitte te bezwijken water te geven, ik doe dat eigenlijk nooit, maar we zullen maar denken dat de omstandigheden abnormaal zijn. Het gras is geel en dat laat ik maar zo, geen beginnen aan om dat te gaan sproeien. Vanavond nog een rondje rond het dorp gelopen want overdag komt het daar niet van, Simba blijft na een paar honderd meter staan en verzet geen poot meer totdat ik omgedraaid ben. 
Joop heeft het druk met taxiritjes, vooral overdag, maar ook vanavond tot twaalf uur. Hij is gestopt met het nachtwerk, dat kost toch teveel energie.

Oh ja, weet misschien iemand wanneer ik mijn netjes samengebonden groenafval bij de volkstuintjes kan leggen? Of is dat niet meer?


Ria Donderdag 20 Juli 2006 at 9:55 pm | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.