Nou ja zeg!



Net nu ik me had voorgenomen geen vieze praatjes meer te doen, word ik toch weer gedwongen wat smerigs te vertellen. Joop had gisteravond een taxirit naar Schiphol met de limousine. Op de terugweg, bij Gouda in de buurt, wilde hij rechts invoegen, op het moment dat hij dat wilde doen probeerde iemand hem rechts in te halen, dat lukte niet, de chauffeur van die auto moest in de remmen, even later probeerde hij het weer, dat lukte weer niet. Verder bleef hij rare streken uithalen en ook andere weggebruikers lastig vallen. Op een gegeven moment werd Joop tot stoppen gedwongen door die man, midden op de snelweg, hij stapte uit en kwam naar Joop toe, die kon van de zenuwen niet zo gauw de centrale deurvergrendeling vinden en draaide het raam op een (te grote) kier open. De man ging te keer, dat hij niet moest rijden als hij dat niet kon enzo en griste Joop zijn bril van zijn neus, die wilde hij stuk maken maar dat lukte niet erg omdat hij zo'n bril heeft die je alle kanten uit kunt bewegen, van kwaadheid gooide hij hem op de motorkap en liep weer weg. Nadat hij zijn bril weer had opgeraapt zijn ze verder gereden. Zijn neus bloedde nogal omdat de man met zijn nagels een wond had gemaakt en met die bloedverdunners wil dat wel stromen dan, gelukkig had één van zijn passagiers een pleister bij zich. Hij heeft wel het nummer onthouden (denkt hij) en is nu aangifte gaan doen bij de politie.
Het was een zwarte Range Rover, blanke nederlandse man, fors gebouwd, ongeveer 40 jaar.
Ik heb het nummer hier gecontroleerd en dat is een Range Rover, dus de dader is denk ik wel bekend, ik vraag me af of daar verder nog iets mee gebeurt. 
Joop had zes passagiers en die zijn zich ook allemaal een hoedje geschrokken.
En nu is hij alweer naar Schiphol: "Kijken wat er nu weer gebeurt", zei hij voordat hij vertrok, want afgelopen donderdagavond is er ook al iemand achterop hem geknald toen hij in de file stond.

Ria Zondag 20 Augustus 2006 at 10:50 pm | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.