Boodschappen



Met dit weer worden de lange mouwen bij mij alweer tevoorschijn gehaald, verwassen en verschoten t-shirts van vorig jaar of nog ouder. Ik heb een hele stapel zwarte die best nog wel goed zijn, ze zien er alleen niet meer uit, ik denk dat ik maar eens een tinnetje verf ga kopen om ze wat op te frissen, want weggooien vind ik dan ook weer zonde. Maar zodoende heb ik vanavond wel gezellig een tijdje thuis zitten winkelen, eenvoudige shirts zijn nog het best te vinden bij meneer W. en meneer N. en ik zag ook een leuk jack, wel twee eigenlijk, "gewone" spijkerbroeken hebben ze daar ook nog en daarvan had Joop er eentje nodig, dus heb ik er voor mezelf ook gelijk maar een besteld, handig hoor en als het niet bevalt kan het gewoon weer terug.
Vanmiddag wel naar Zierikzee geweest voor eten en drinken en verf voor het konijnenhok, honinggeel wordt het, dus morgen ga ik schilderen, als het een beetje droog blijft tenminste.


Ria Maandag 21 Augustus 2006 at 10:51 pm | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.