Genieten



Het was een dag met een hoog genotsgehalte, echt zondag ook. Lekker uitslapen (ook op zondag), wakker worden in de zon achter mijn pc met een lekker bakje Senseo (ik hoorde laatst dat dat eigenlijk geen koffie is, wat is het dan wel?) Ik moest lang stil zijn, Joop had taxi gereden en was zodoende pas tegen de ochtend thuis, dat is geen enkel probleem als ik alleen ben, logjes lezen en een spelletje spelen. Douchen kan niet want dat maakt teveel lawaai, dus daar moet ik ook mee wachten. Als rond een uur of twaalf Joop dan eindelijk wakker is, kan er pas wat actie ondernomen worden. Vanmiddag heerlijk gewandeld, erg druk overal, dat dan weer wel, want het is volop herfstvakantie. Eenmaal weer thuis was het zo langzamerhand tijd voor de tongetjes, buiten in de zon, met een Bockbiertje erbij.
De komende paar dagen wordt het nog wel redelijk weer, het schilderwerk moet afgemaakt worden, gras nog een keer gemaaid, nog een paar klusjes in de tuin, maar deze lekker luie zonnige zondag neemt niemand ons meer af.
Ria Zondag 15 Oktober 2006 at 7:23 pm | | Standaard

vijf reacties

fialas

ja zeg, dat is nog eens genotteren, in de zon met een Trappist. Smaakt dat wel bij tongetjes? Ik genoot na de wandeling met M. van een Gulpener Bock, bij rooiekool uit de tuin van Pie, met appel en bessengelei, en bloedworst. Na de afwas weer lekker alleen met Snobbel soezen op de divan…. herfst is fijn!

fialas, (E-mail ) (URL) - 15-10-’06 22:51
ria

Oei.. bloedworst! Ook al zo lekkerrrr! Wat hebben we het toch goed hè ;-) Ik ben niet zo kieskeurig wat betreft wat er bij elkaar hoort hoor, bockbiertjes zijn lekker en tongetjes ook :-D

ria, (E-mail ) (URL) - 15-10-’06 23:05
aargh

Wat een hoop werk ook he, al dat hout. Jullie hebben geluk, het kan mooi nog even.

aargh, (E-mail ) (URL) - 16-10-’06 09:48
Ada

een heerlijk stilleven

Ada, (URL) - 16-10-’06 10:30
Therese

Nou Ria, het is genieten bij jou. Tjonge, tjonge, maar wel groot gelijk, hoor!

Therese, (E-mail ) (URL) - 16-10-’06 12:13
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.