LEONog even naar de Praxis gereden vanmiddag, voor een lampje en zowaar ze hadden LEO en die staat nu bij mij te pronken en hij geeft licht, ik ben alleen nog niet zeker van de plek waar hij nu staat maar dat is een kwestie van uitproberen. Leo is handig, hij lijkt wel een beetje op die ouderwetse HEMA lamp van vroeger, die je overal aan kon schroeven, iedereen had er wel eentje ergens te hangen. Alleen is Leo niet te schroeven, maar heeft een erg zware voet, de rest is van aluminimumun. Ik heb hem (je moet toch wat verzinnen) gekocht van het geld van mijn cursus Praktische Psychologie die ik gisteren op marktplaats had gezet. Er was zowaar een koper. De cursus zelf heeft me een eurootje of 375 gekost en ik heb alleen het eerste boek wat doorgebladerd, de bieder bood een tientje. Dat vond ik wel erg krap, gelukkig kreeg ik een mailtje en na wat onderhandelen levert het me toch €40 op (kom ik toch nog wat te kort voor LEO). Zondag komen ze de cursus ophalen. Zo'n cursus heb ik achteraf helemaal niet nodig, dat dacht ik alleen maar even....
Ria Vrijdag 27 Oktober 2006 at 10:32 pm | | Standaard

vier reacties

Renesmurf

Nou, 40 euro is toch beter dan niks.
Overal zijn ook liefhebbers voor.

Misschien kom ik nog wel een log tegen van iemand die vol trots vertelt dat ie iets van ruim 300 euro voor slechts 40 heeft gekocht!

Renesmurf, (E-mail ) (URL) - 27-10-’06 23:11
joke

Met Leo kom je de donkere dagen wel door!:-)

joke, - 28-10-’06 09:25
fialas

lekker lampje. Goe dlicht is belangrijk. Ik heb een week in comfortabel appartement in de Ardennen gewoond waar de sterkste lamp 40 W mat. Alleen in de badkamer was goed licht. Ik heb dus, zittend op het deksel van de plee een heel boeiend boek over de geschiedenis van de streek uitgelezen. Vlg keer gaat er een goeie spaarlamp mee!

fialas, (E-mail ) (URL) - 28-10-’06 17:09
Dorenda

Lekker handig nu de dagen zo snel korten…

Dorenda, - 29-10-’06 14:15
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.