Nat gefoeterHet zou zo droog worden, dacht ik toen ik om een uur of één op de buienradar keek, ik had niet eens mijn regenjas aangedaan, het druppelde nog maar een beetje. Goed en wel onderweg werden de druppels al groter, maar ik was niet te stoppen het werd immers zo droog... Bij het koepeltje liepen de druppels vanuit mijn haar al over mijn rug, ik ben toen maar omgedraaid want dat was niet echt een fijn gevoel. Verder was het gewoon saai, later werd het wel droog maar toen had ik geen zin meer, eigenlijk had ik nergens zin in. Ik vind dit altijd de ergste weken van het jaar, het is ook maar een paar uurtjes licht, maar gelukkig gaan binnenkort de dagen alweer lengen, meestal kan je het in januari al wel merken. Ik vind het heerlijk als het koud is en vriest, maar dit sombere weer.....vreselijk!
Ria Zaterdag 16 December 2006 at 7:30 pm | | Standaard

acht reacties

aargh

En dan nog nat gefuuter ook ;-)
Nog even ria, volhouden!

aargh, (E-mail ) (URL) - 16-12-’06 19:57
V@nM@n

Kom zeg, lekker achter de computer met de kachel aan en een (Gluh)wijntje…

V@nM@n, (URL) - 16-12-’06 21:19
Floyd

vanaf morgen, zondag wordt het kouder maar droger en dat voor heel de volgende week; dus heerlijk weer om te wandelen, want dit regenweer is ook maar niks als je er door moet en dat moet als je een hond hebt.

Floyd, - 16-12-’06 21:29
Renesmurf

Geef mij ook maar een echte winter.
Met kou en vorst blijft het lekker droog, dat gemiezer is zo vervelend.

Renesmurf, (E-mail ) (URL) - 17-12-’06 00:53
Brillie

Het was hier nog niet eens zo slecht weer. Ik kan heel goed slapen als het buiten regent. Heerlijk. Dus dan merk ik het ook niet… hhahaha.

Brillie, (URL) - 17-12-’06 01:48
Wieneke

Ja, dat korte daglicht is niet zo leuk, maar aan de andere kant…..time flies. Voor je het weet is het weer 30 graden in de schaduw. Je eigen zomerlogs herlezen (of die van anderen) helpt ook enorm :-)

Wieneke, (E-mail ) (URL) - 17-12-’06 10:13
Josephine

Tijd om lekker te breien!

Josephine, - 17-12-’06 15:02
Redstar

Laat de vorst maar komen, ik ben er helemaal klaar voor…

Redstar, (E-mail ) (URL) - 17-12-’06 15:29
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.