Walk onMijn nieuwe schoenen! Ze zitten heerlijk, ik heb ze nog steeds aan want zitten met nieuwe schoenen is heel goed, dan gaan ze een beetje naar je voeten staan. Wat ik me eigenlijk verder nog afvraag is dit, ook een beetje naar aanleiding van de reactie van Ina (mijn schoonzusje) bij mijn vorige log, zij reageert tegenwoordig regelmatig en dat vind ik leuk! Ik vertelde al over Truus, die zelfs mijn log nooit leest, terwijl het toch een hele goeie vriendin is (van haar weet ik dat ze het geduld niet heeft en altijd druk is met andere dingen). Dochters die wel lezen maar niet (soms) reageren, andere familieleden die misschien wel lezen, ik heb geen idee, want ze reageren nooit. Eigenlijk vind ik dat best jammer, dat ze niet zien wat ik doe, de foto's die ik maak, wat me bezig houdt. Ik weet zeker dat als de rest van mijn familie een weblog zou hebben dat ik daar elke dag even langs zou gaan, gewoon om even te kijken wat ze gedaan hebben en wat ze bezig houdt, iedereen zit toch elke dag wel even achter zijn pc denk ik zo. Hoe is dat bij jullie???
Ria Dinsdag 19 December 2006 at 8:58 pm | | Standaard

zestien reacties

Renesmurf

Nou, pijn, dat lijkt me overdreven.
Ze moeten maar kijken of niet, dat intereseert mij niet zo.
Dat geldt voor zowel familie als geen familie.

Renesmurf, (E-mail ) (URL) - 19-12-’06 21:12
ria

@René, ja daar heb je gelijk in, ‘t is te sterk uitgedrukt, ik vind het jammer, getsie, ik ga het maar weer ff veranderen …. ;-)

ria, (E-mail ) (URL) - 19-12-’06 21:14
marlies

ik ken een hoop mensen die thuis niet eens een PC hebben! en als ze er wel een hebben dan is dat om mee te werken.en op internet doen ze niks anders dan hum mail lezen.

marlies, - 19-12-’06 21:21
R van InR

Is het niet zo dat eigenlijk je voeten meer naar je schoenen gaan staan :-)

R van InR, (URL) - 19-12-’06 21:31
Redstar

Mijn kennisen en vrienden weten dat ik een Blog heb, maar ik geloof niet dat ze er op kijken. Mijn buurman wel, maar die reageert nooit.

Redstar, (E-mail ) (URL) - 19-12-’06 21:55
fialas

als mijn familie langdraderig opbelt om te vragen hoe het met mij gaat moet ik mij bedwingen om niet, net als indertijd Pim Fortuym, te roepen: Lees mijn log!

en

ach die twee brave voeten
die altijd van alles moeten
nu weer aan schoenen wennen
terwijl ze misschien liever
bloot door de golven rennen

fialas, (E-mail ) (URL) - 19-12-’06 23:55
nanos

Mijn familie is elke keer weer verbaasd alsof ik iets nieuws vertel als ik zeg dag ik een weblog heb. Die komen dus zeker niet kijken. Mijn kinderen wel, niet dagelijks, maar regelmatig. Af en toe wordt er zelfs gereageerd.

nanos, (URL) - 20-12-’06 00:30
de P.

Mijn zoon houdt me wel in de gaten, mijn dochter op Aruba denk ik niet…

de P., (URL) - 20-12-’06 00:58
V@nM@n

Mijn familie leest niet mee, een enkeling uitgezonderd. Ik sta daar ook niet op te wachten. Ik schrijf voor iedereen, niet voor iemand speciaal

V@nM@n, (URL) - 20-12-’06 09:09
aargh

Overschat niet de behoefte van mensen om zich in het leven van anderen te verdiepen. Net zo goed als de meesten niet zitten te wachten op dagelijkse telefoontjes van familie, zo wil lang niet iedereen dagelijks iets van familieleden lezen. Webloggen is gewoon een hobby, iedereen heeft wat dat aangaat andere voorkeuren.

aargh, (E-mail ) (URL) - 20-12-’06 09:46
RI@&BERT

Bij ons kijkt een paar familieleden regelmatig en reageren ook ,maar er zijn er ook die wel kijken en niet reageren, dat is jammer maar jah…..;-)

RI@&BERT, (URL) - 20-12-’06 13:33
Ada

ik sluit me aan bij Bert en Ria…….
‘k was geneigd om persoonlijke dingen te plaatsen, maar heb dat afgeleerd,
omdat mensen die niet reageren, maar wel in je omgeving wonen, op zo’n manier dingen van me te weten wilden komen.

Ada, (URL) - 20-12-’06 14:03
Brillie

Ecco?

Brillie, (URL) - 20-12-’06 17:56
ria

Nee, de laarzen van een tijdje geleden wel, dit zijn Grünwalders (nog nooit van gehoord)

ria, (E-mail ) (URL) - 20-12-’06 18:31
Ina

Ik ben gewoon heeeeel nieuwschierig van aard en daarom wil ik graag weten wat jij en mijn broertje Joop allemaal uitspoken. Zo blijft een mens een beetje op de hoogte hè.
Wat zal jij trouwens weer lekker kuieren :-)

Ina, - 20-12-’06 20:16
Paola

ik vind het juist altijd erg lastig als mensen er van uit gaan dat ze weten hoe het met me gaat door mijn log te lezen…ik dacht ut niet, daar laat ik maar een klein stukje paool zien…plus dat ik hen dan niet meer spreek….

Paola, - 23-12-’06 22:58
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.