Knikkerdip

Uitgebreid boodschappen gedaan in Zierikzee vanmiddag, er was veel op en tekort, het was nodig. Onderweg naar huis bedacht ik dat ik nog een paar dingen vergeten was, er moest ook nog een kaart op de bus, die ik in de winkel waar ik hem kocht al geschreven had, dus gelijk nog maar even langs de PLUS, want daar is ook een brievenbus (dat rijmt). Het af te rekenen bedrag was € 9.69 ... (net te weinig voor een knikker), dus ik zei: "daar krijg ik toch wel een knikker voor?" "Nee hoor, dat mag pas bij € 10.--" was het antwoord van het kassameisje.... Ik haal iedere dag een paar boodschapjes, meestal minder dan € 10.-- en dan vind ik dit zo belachelijk, zo kinderachtig en ik was ook zo boos en zo verschrikkelijk teleurgesteld, ik had niet eens het besef om even een pak koffie te pakken of zo, ik kon wel janken.... "Rot op met je rotknikkers", had ik willen schreeuwen, maar ik deed het niet natuurlijk, zo'n meisje kan het ook niet helpen, die heeft haar instructies van Hans...... die een tijdje geleden met ruime hand de bloemenzegeltjes uit deelde, vier in plaats van twee bij € 10.--. Hans is graag popi en laat dat blijken in het uitdelen van de xtraatjes......
PLUS is soms best wel MIN...
Ria Vrijdag 11 Mei 2007 at 12:51 am | | Standaard

veertien reacties

joke

Je had die van mij kunnen vragen ik laat ze altijd liggen…;-)

joke, - 11-05-’07 08:07
Mike

Dat is nu volgens mij ‘een kruideniers mentaliteit’. Het is hier in de locale super al niet veel beter. Hier woedt een ware ‘bunglestrijd’. Om de haverklap gaat de bel, vroeger hoorde je dan of je nog oude kranten had. Nu is het of je flippoos of bungles oid hebt…:-/

Mike, (E-mail ) (URL) - 11-05-’07 08:23
BERT&RI@

Bij ons zijn ze niet zo kinderachtig hoor. Maar misschien spaar dat meisje ze zelf wel ????

BERT&RI@, (E-mail ) (URL) - 11-05-’07 08:26
Bart

Leuk van buiten, rot van binnen :-)

Bart, (URL) - 11-05-’07 09:33
Wieneke

Het ligt toch een beetje aan de klantvriendelijke instelling van zo’n meisje, denk ik. Flauwekul, instructies van de baas over zoiets. Niemand controleert toch die knikkers… Ik kan me niet voorstellen dat ze ‘s avonds nageteld worden. Er zijn trouwens genoeg mensen die ze niet hoeven. Dat zie ik vaak, want ook onze supermarkt heeft regelmatig van die verzameldingetjes bij de kassa. Je brengt me op een logidee trouwens. Over spaarkaarten bij een Drentse bloemist. Ik ga me er alsnog eens lekker over opfokken :-))

Wieneke, (URL) - 11-05-’07 09:40
Henri

Gewoon stoppen met al die onzinnige acties en maak alle boodschappen maar goedkoper. Het is mij veel te vaak overkomen dat ik een volle kaart had en de actie net ten einde was…

Henri, (E-mail ) (URL) - 11-05-’07 10:18
aargh

Ach wat verschrikkelijk. Had ik toch een plus, dan kreeg je al mijn knikkers! ;-)

aargh, (E-mail ) (URL) - 11-05-’07 10:24
dorenda

Jammer dat je niet dichterbij woont, hier kun je ze sparen bij Poies supermarkt en er liggen er wel een paar bij mij…. Mijn nichtjes en neefjes hebben liever de bungels bij super de boer vandaan..;-)

dorenda, - 11-05-’07 10:28
Ineke

Koop ook bij de plusmarkt en vaak meer dan € 10.00 Ik heb nog nooit een knikker aangeboden gekregen,of moet je hier om vragen?

Ineke, - 11-05-’07 10:52
V@nM@N

Een beetje minnetjes… Hier ligt niet eens een plus.

V@nM@N, (URL) - 11-05-’07 12:24
ria

@Ineke: Ja, meestal moet je er ook nog om vragen ;-)

ria, (E-mail ) (URL) - 11-05-’07 12:44
Redstar

Inderdad erg flauw. Een beetje afwijken kan helemaal geen kwaad…

Redstar, (URL) - 11-05-’07 13:41
Hans

Als het aan deze Hans lag had je de knikker heus wel gehad. Bedankt voor de kaart trouwens. Ik heb hem vanmorgen meegenomen naar Th.

Hans, (URL) - 11-05-’07 17:25
gerda

Thjahaaaaaa na de voetbalplaatjes , de knikkers!!! Oma doe je bij de plus je boodschappen??? Oma ga je ook nog naar Deen??De fase van O leuk Oma komt spelletjes doen is denk eventjes voorbij , want het is nu dus “knikkers” .Maar als oud cassiere zal ik even wat rechtzetten hoor ,het wordt gezien als diefstal en voordat zo`n actie begint wordt er in een kassavergadering duidelijk bijgezeg dat het diefstal is .Maar wij hadden wel een marge van 0.25 cent.Vergeet niet er komen zo`n paar honderd man aan je kassa en de zegels werden echt wel na geteld dus je moet wel.het begint met een knikkertje en dan? dus uit veiligheid voor “froude/diefstal” is die regel er gewoon.Maar het blijft lullig.

gerda, (URL) - 12-05-’07 11:27
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.