Rondje Nederland



Gisteren net na de middag met de Spitfiire afgereisd naar Enschede, voor een barbeque bij Ruud, de broer van Joop die afgelopen week jarig was. Ergens in de buurt van Utrecht hadden we afgesproken met Ina en Martin, zij durfden vanwege het buiïge weer niet met de cabrio (wat een watjes hè)... We hadden wel de pech dat het in de buurt van Apeldoorn behoorlijk begon te plenzen, zodat we toch maar even gestopt zijn om het dakje omhoog te doen. Even later was het weer droog zodat het dakje al rijdend weer naar beneden kon, waarbij we behoorlijk gevaarlijke capriolen uithaalden volgens Ina en Martin. Gelukkig liep alles goed af en haalden we heel de finish in Enschede, alwaar we heerlijk gegeten, gedronken en geslapen hebben. Vanmorgen na het ontbijt weer richting huis en natuurlijk hebben we even de afslag Nijkerk genomen, nadat we eerder nog ergens in de buurt van Enschede op een (verhoogde) busbaan terecht waren gekomen, Joop dacht even van baan te wisselen zonder dat hij stoeprand zag, oeps, dat was ff schrikken (heeft u beeld?).

Levi was nog behoorlijk onder de indruk van het gebeurde, slaapt moeilijk, want draaien gaat natuurlijk ook niet makkelijk met zo'n arm, maar ook dat zal wel weer wennen, hij moet nog een beetje van de schrik bekomen.

De rest van de reis verliep vlekkeloos. Geen regen meer gehad en het was ook een stuk warmer dan gisteren.
De logees waren inmiddels vertrokken en als dank lag er een bon voor de overbuurtjes, daar ben ik natuurlijk reuze blij mee, ook al is het niet nodig.
En nu weer even bijkomen hoor. Pffff.....
Ria Zondag 10 Juni 2007 at 7:47 pm | | Standaard

tien reacties

Bart

Het verschil tussen Rotterdam en Zeeland was voor ons vandaag 10 graden !

Bart, (URL) - 10-06-’07 21:07
Renesmurf

Dat is nog heel vermoeiend, zo`n weekend!

Renesmurf, (URL) - 10-06-’07 21:50
V@nM@n

Tsjonge, Joop dacht zeker dat ie in een taxibusje zat…

V@nM@n, (E-mail ) (URL) - 10-06-’07 22:29
dorenda

HA dus toch regen… Hier was het ‘t gehele weekend overdag droog. Tenminste die drie druppen die mij geraakt hebben tellen niet mee.;-)

dorenda, - 10-06-’07 23:18
Ina

Hoezo Joop een kamikazepiloot! ‘t Is maar goed dat ik zijn laatste stunt met die stoeprand niet gezien heb!! De eerste ervaring met het openen van dat dakje was al erg genoeg X-(

Ina, - 10-06-’07 23:19
Brillie

De zit nog geen tekening op dat gips?

Brillie, (URL) - 11-06-’07 02:44
BERT&RI@

Gips met dat warme weer dat is ook ggen pretje

BERT&RI@, (E-mail ) (URL) - 11-06-’07 07:29
ria

Dat komt nog wel Brillie, dat wilde hij nog niet.

ria, (E-mail ) (URL) - 11-06-’07 10:23
Bolus

Wat een geluk!
http://www.volkskrant.nl/binnenland/arti..

Bolus, (E-mail ) (URL) - 11-06-’07 10:54
Therese

Nou spannend, hoor! Jullie maken er wel een avontuur van.

Therese, (E-mail ) (URL) - 11-06-’07 17:40
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.