Duiken met paps



Het moest er een keer van komen, duiken in de Grevelingen. Joop kreeg het alvast voor vaderdag en nog een andere te bewijzen dienst van Silvia en Cor. Ik heb op de kinderen gepast. Even leek het erop dat het niet door kon gaan vanwege een behoorlijke donderbui, maar gelukkig dreef die snel over. Het was een proefles want geen van drie had het eerder gedaan. Al met al een aparte ervaring al was het water, ook al vanwege het onweer, niet erg helder.
De kinderen en ik hebben ons prima geamuseerd. We hebben gewandeld en een veldboeket geplukt, we zijn naar het strand geweest en hebben daar schelpen verzameld, in de haven naar krabben gezocht, ijs gegeten, naaktslakken geteld en natuurlijk ook nog naar papa, mama en opa gekeken tussen de buien door.

Mocht je ook eens een poging willen wagen kan je bij Peter Duik terecht, dit is zijn website.
Ria Zaterdag 16 Juni 2007 at 9:23 pm | | Standaard

zeven reacties

Brillie

Ik duik ook graag, maar in zwart water wat in dit land te vinden is. Nee, dan lekker naar St. Maarten toe… ik snap ook nooit hoe ze hier aan helder bier kunnen komen…

Brillie, (URL) - 17-06-’07 01:41
V@nM@n

Dat is pas een vaderdag uitstapje…

V@nM@n, (E-mail ) (URL) - 17-06-’07 09:39
Mike

Dat klinkt als een veelbewogen dagje. Ik blijf duiken een beetje eng vinden :-/, zeker als het water niet helder is brrr.

Mike, (URL) - 17-06-’07 11:34
Redstar

Dat lijkt me een vet vaderdagkadoo.. En de schelde schijnt bij uitstek een prima duikstek te zijn..

Redstar, (URL) - 17-06-’07 15:39
Renesmurf

Dat lijkt me dus heel avontuurlijk!

Renesmurf, (URL) - 17-06-’07 15:51
de P.

Ik ben ook bijna 40 jaar getrouwd. Maar niet steeds met dezelfde…

de P., (URL) - 17-06-’07 16:23
Therese

Leuk zo’n duikkado! Jammer dat het niet zo helder was. En fijn dat jij je ook geamuseerd hebt, Ria met de kleinkinderen.

Therese, (E-mail ) (URL) - 17-06-’07 16:25
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.