WintergroenPrachtig groen water in de Grevelingen vanmiddag. Iedere keer sta ik er weer versteld van hoe verschillend het water soms van kleur kan zijn. In de Grevelingen is het brak en het zal wel met de lichtinval te maken hebben, helder is het daar altijd.
Lekker gewandeld weer, ik probeer toch elke dag een paar uur buiten te zijn voor de frisse lucht en de nodige vitamientjes, ik merk dat het goed voor me is en voel me er lekker fit bij. Neem trouw mijn extra vitamine E-forte en B en volgens Aargh moet ik daar dan ook nog D aan toevoegen, maar die haal ik dan maar uit de buitenlucht. Verder ook weer volop aan de thee, deze keer niet de losse uit de reformwinkel, maar tegenwoordig heeft AH ook St.Janskruidthee die erg lekker is moet ik zeggen. Ik zal zolang mogelijk die rottige winterdip voor blijven, wat doen jullie daar zoal voor?
Ria Woensdag 07 November 2007 at 7:14 pm | | Standaard

tien reacties

mike

Met ingang van vandaag vooral veel ROOD, flinke frisse neuzen, gezond voer, een lekker glas rode wijn en op tijd naar bed, al dan niet samen ;-)

mike, (E-mail ) (URL) - 07-11-’07 19:47
aargh

Water heeft niet voor niets zoveel kunstenaars geinspireerd.
Wat de vitamine D betreft, geen enkel pilletje kan op tegen alle natuurlijke zonneschijnvitamine die jij binnen krijgt.

aargh, (E-mail ) (URL) - 07-11-’07 20:45
Brillie

Groen water is giftig. Ga er maar niet in zeewemmen.

Brillie, (URL) - 07-11-’07 20:58
Peter

Vitamine C uit een potje doet (vaak) wonderen! Maarrreh hetzelfde drankje wat Mike hierboven aanbeveelt ontbreekt hier niet!

Peter, (E-mail ) (URL) - 07-11-’07 21:21
ria

@Peter: Ja, dat rood van Mike staat hier ook dagelijks op het menu hoor, heel gezond!

ria, (E-mail ) (URL) - 07-11-’07 21:37
Therese

Wat ik er aan doe, geen idee. Tegenwoordig ook wandelen, maar dat weet je. Ik slik alleen vitamine B; is dat niet genoeg, Ria? En wat doet het St. Janskruidthee? Je ziet dat ik meer vragen dan antwoorden heb. Eigenlijk dacht ik dat een winterdip helemaal niet komt, als je zoals jij aan zee woont. Wat een mooie foto weer!

Therese, (E-mail ) (URL) - 07-11-’07 21:47
ria

@Therese: http://www.loesje.info/medisch/st_janskr..

ria, (E-mail ) (URL) - 07-11-’07 22:04
Wieneke

Iedere morgen een forse bak fruit, eigenhandig klaargemaakt door echtgenoot, een flinke wandeling elke dag, vervelende lui vermijden, lekker slapen, veel water drinken en weinig televisie kijken (daar erger ik me teveel aan). Misschien lukt het deze winter niet, maar ik doe er wel mijn best voor.

Wieneke, (URL) - 08-11-’07 10:04
Irene

Volgens aargh moest je toch met al je kleren uit buiten gaan lopen? Daar kan geen theedrinken tegenop.

Irene, (URL) - 08-11-’07 10:33
Redstar

Ongeveer het zelfde. Naar buiten en extra Vitaminene

Redstar, (URL) - 08-11-’07 12:26
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.