Familieweekend

't Was weer reuze gezellig gisteravond in Salud, waar we samen met Ina, Martin en Silvia een hapje hebben gegeten. Je wilt niet weten wat er tijdens zo'n maaltijd allemaal ter sprake komt, ik zal het er ook verder niet over hebben, maar gelachen hebben we zeker.
Silvia komt in haar 'vrije weekend' graag even deze kant uit, om thuis wat lucht te geven. Het gaat wel goed geloof ik en ik hoop dat dat zo blijft.
Martin en Joop hebben gekloofd vandaag, de houtjes moeten tenslotte ook weer het hok in, het was er heerlijk weer voor en zoals altijd als er houtwerkzaamheden zijn, vanmiddag weer een heerlijke pan soep gemaakt. Ik heb nog nooit zoveel soep gemaakt als de afgelopen weken. Vooral groenteNsoep met verse groente en zelfgedraaide balletjes, echte oma soep, ik vind het zelf ook heerlijk.
En als de werkzaamheden er dan opzitten is het weer tijd voor een biertje natuurlijk, met als uitsmijter tegenwoordig een kabouterbiertje, dat hoort bij houthakkers.
Ria Zondag 03 Februari 2008 at 8:16 pm | | Standaard

zeven reacties

Brillie

Ik dacht al, waar is onze Ria naar toe…

Brillie, (E-mail ) (URL) - 03-02-’08 20:41
Me!

Ik ben een echte soepjoep…

Me!, (E-mail ) (URL) - 03-02-’08 21:41
Bolus

Lekker hoor Kabouterbier! Vreemd dat die kabouters dat bier altijd in die grote flessen doen?

Bolus, (E-mail ) (URL) - 04-02-’08 10:19
Therese

Klinkt allemaal heel gezellig! En die lekkere Oma soep…en dan dat kaboutertje, ik had er nog nooit van gehoord.

Therese, (E-mail ) (URL) - 04-02-’08 15:24
aargh

Zeker een lekker biertje, ik heb het wel eens gehad maar als ik mij niet vergis was het erg prijzig! Maar na ijverig houthakken mag dat wel een keertje.

aargh, (E-mail ) (URL) - 04-02-’08 17:03
fialas

ik ken die brouwerij hij ligt jes loopt dan zie je die kabouters bij de beek bezig met hun baarden te wassen, want die moeten schoon zijn anders bederft de kaas, die ze daar ook maken, Achouffe kaas, proef maar eens bij het bier, verrukkelijk.

fialas, (E-mail ) (URL) - 08-02-’08 23:26
fialas

ik ken die brouwerij, hij ligt in een prachtige streek waar de bruisende jonge Ourthe over de rotsen stroomt. Als je zachtjes loopt kun je de kabouters bij de beek bezig zien met hun baarden te wassen, want die moeten schoon zijn, anders bederft de Achouffekaas, proefdie kaas ook maar eens, verrukkelijk bij het bier.

fialas, (E-mail ) (URL) - 08-02-’08 23:29
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.