Voortbestaan



Ook hier nu volop klaprozen, gisteren zag ik dit bosje in de berm en vandaag kwam ik er nog meer tegen. Prachtig vind ik ze altijd.
De eerste zaadbollen van de (paarse)morgenster vormen zich ook weer, ik heb al beloofd zaad op te sturen naar een lid van footo die in Ede woont, mocht iemand verder nog interesse hebben dan hoor ik het wel. Ze blijken zeldzaam te worden, dus ik zal wel voor het voortbestaan zorgen...
Ook hier zat het Sahara zand op de ramen vanmorgen, dat heb ik er eerst maar even afgewassen. Daarna een tijdje in de tuin geklust, zoals eigenlijk elke morgen wel even en als het niet te warm is daarna wandelen, ook dat hebben we gedaan vandaag.
Joop klust wat aan de Spit, binnenkort hebben we een rit en dan moet hij piekfijn in orde zijn natuurlijk. Verder heeft hij zo hier en daar wat kluswerkjes, dus die verveelt zich ook geen moment, af en toe komen we elkaar eens tegen en 's avonds rollen we moe maar voldaan in bed .... om 's morgens weer uitgerust wakker te worden, meestal tenminste, als ik niet te luidruchtig geweest ben en hij ook heeft kunnen slapen, soms krijg ik zelfs een duw als ik klaarwakker ben.....
Ria Woensdag 28 Mei 2008 at 7:56 pm | | Standaard

vijf reacties

aargh

Als je wakker bent? Wat voor geluiden maak jij dan allemaal? Of slaapt Joop dan?
Leuk plantje is die morgenster, zo te lezen zijn de wortels eetbaar en nog lekker ook. Maar in mijn huidige tuin ga ik maar niet meer met zaadjes aan de gang.

aargh, (E-mail ) (URL) - 28-05-’08 22:48
Me!

De klaprozen zijn hier alweer bijna verdwenen…

Me!, (E-mail ) (URL) - 28-05-’08 22:59
Brillie

Ik heb ze nog niet gezien hier op het landgoed. Wel veel geel zand.

Brillie, (E-mail ) (URL) - 28-05-’08 23:46
mikelodeon

Leuke foto, klaprozen zijn eigenlijk altijd mooi. Ook ik houd mij aanbevolen voor wat zaadjes, ik krijg nog eens groene vingers, wat ik je brom :-)

mikelodeon, (E-mail ) (URL) - 29-05-’08 18:42
Therese

Gezellig (hahaha) zo samen hihi in bed! Hahaha, Ria, geef hem vannacht eens een duw terug. Dat wordt lachen!

Therese, (E-mail ) (URL) - 29-05-’08 19:55
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.