Wellus

Om half zeven al klaarwakker vanmorgen. Ik dacht, als ik nu omdraai is het zo half tien en daar had ik ook geen zin in, met als gevolg dat om negen uur de dekbedhoes al buiten hing te wapperen. Een lange dag zodoende, met veel zon en erg veel wind.
Bovenstaand een stukje van ons gesprekje van gisteren, als je klikt is het iets duidelijker. De duif was geen succes, gelukkig maar. Joop had alles gezien wat hij wilde zien en nu nog een paar dagen over om te lanterfanten, snorkelen of zo.
Rond de vijver bloeien de dotters inmiddels uitbundig.

Ria Vrijdag 27 Maart 2009 at 5:46 pm | | Standaard

zestien reacties

Bart

Het lijkt op kip klinkt bij mij als: het was heerlijk !!

Bart, (URL) - 27-03-’09 18:14
Redstar

Lol, allemaal oude stenen op elkaar.. Ik lig in een deuk :-)

Redstar, (E-mail ) (URL) - 27-03-’09 21:31
ria

@Bart: Ik denk dat het bij Joop voornamelijk om het vulsel ging, met te weinig ‘kip’ dus….

@Redstar: ja, de droogkloot ;-)

ria, (E-mail ) (URL) - 27-03-’09 21:59
Elmar

Allemaal oude stenen op elkaar! :-)
Ik zou die oude stenen wel graag eens willen zien!
Mooi die bloeiende dotter!
groetjes en een fijn weekend!
Elmar

Elmar, (E-mail ) (URL) - 27-03-’09 22:06
Renesmurf

ja, contakt, altijd leuk, vooral als alles goed is!

Renesmurf, (E-mail ) (URL) - 27-03-’09 22:17
fialas

wat wil je nou, kip en duif = allebei vogel.

fialas, (E-mail ) (URL) - 27-03-’09 22:29
ria

@Fialas: Ja, ‘t heeft hier meer met de vulling te maken denk ik, ik wil het ook best een keer proberen hoor.

ria, (E-mail ) (URL) - 27-03-’09 22:36
RI@&BERT

hahaha Oude stenen: ik vind het geweldig om oude stenen te bekijkenen (Luxor staat ook nog steeds op mijn verlanglijstje) maar Bert vind oude stenen maar even leuk en wacht dan tot ik uitgekeken ben.;-)

RI@&BERT, (E-mail ) (URL) - 28-03-’09 07:55
joke

Kip?? duif lijkt daar echt niet op!;-)

joke, - 28-03-’09 09:31
ria

@Joke, de structuur zal hetzelfde zijn denk ik, volgens mij zit er een raar bijsmaakje aan :-S

ria, (E-mail ) (URL) - 28-03-’09 09:47
Dorenda

Hmm.
Duif eten is heerlijk, je moet alleen weten hoe je het ‘t op een lekkere manier moet klaar maken.
Hier is het altijd feest als er duif op het menu staat en zelfs uit NW willen ze wel speciaal over komen voor deze traktatie…
Duif moet na de slacht eerst een nacht afsterven en dan koken met een bouillonblokje.
Daarna afpluizen en van de bouillon maak je soep hierin een klein beetje van het duivenvlees en de rest van het duivenvlees stoof je in een koekenpan met roomboter, beetje zout en nootmuskaat….. En dan maar smullen…

Dorenda, - 28-03-’09 11:55
ria

Kijk eens aan een heus recept! Ik ga het zeker een keer proberen Dorenda. Dat pluizen begrijp ik alleen niet goed, als je hem eerst kookt, heb je dan geen pluizen in je soep? Of moet het gezeefd worden…

ria, (E-mail ) (URL) - 28-03-’09 12:31
Dorenda

Sorry, met pluizen bedoel ik, dat je het duivenvlees van de botjes moet halen als het gaar is.

Dorenda, - 28-03-’09 12:39
ria

@Dorenda: :-D

ria, (E-mail ) (URL) - 28-03-’09 13:11
fialas

ria meldt even de precieze datum van het uitkomen va je dotters, bij mij begtin nu de eerste pas geel te kleuren, nog niet uit. Ik wil het melden als waarneming op de Fenolijn van Vroege vogels. vanwege verschil van zuidwst met zuidoost.

fialas, (E-mail ) (URL) - 29-03-’09 10:15
ria

@Fialas, die van de foto is het verst open en die zag ik dus de 27ste, hij moet al een dag of twee open zijn geweest.Vandaag zijn er al gewoon een heleboel :-D

ria, (E-mail ) (URL) - 29-03-’09 11:56
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.