Toerist in eigen omgeving

Omdat er vanavond vis op het menu stond moest ik wel even naar Renesse vanmiddag, ik had geen zin in diepvries en voor verse moet ik nu eenmaal daar zijn. Het was er een gezellige drukte en zodoende heb ik ook maar even een rondje over de Renesser promenade gedaan. Veel mensen lopen er bij deze eerste zonnestraaltjes al gelijk bij of het hartje zomer is, brrr, ik moet er nog niet aan denken, ziek worden kan altijd nog denk ik dan.
De man op de bovenste foto bij de visboer is duidelijk op de fiets. Na het plaatsen van mijn verhaaltje van een paar dagen geleden schoot me te binnen dat mijn zus bij onze laatste ontmoeting verteld had dat ze ook een helmpje op zet als ze gaat fietsen, ze moest er wel een beetje bij gniffelen maar ‘t was toch veiliger zei ze en dat is natuurlijk ook wel zo. Haar kleinzoon had ook trots tegen zijn vriendje gezegd dat zijn oma een racefiets had, dan moet je wel natuurlijk…

Wil je de drukte in Renesse met eigen ogen aanschouwen dan kan dat hier.

Ria Vrijdag 10 April 2009 at 6:54 pm | | Standaard

vijf reacties

Redstar

Hier komt elke vrijdag de visboer nog op ‘t dorp, maar meestal vang ik zelf wel wat. Ja, die T shirt dragers heb ik vandaag aan het water gezien. hehe, die worden vast verkouden.

Redstar, (E-mail ) (URL) - 10-04-’09 20:34
Me!

Lijkt me een foto waard, oma op de fiets met een helm.

Me!, (E-mail ) (URL) - 10-04-’09 20:55
Brillie

Ja, de viskraam is weer geopend. Hier trouwens ons eerste buitenhuis ijsje gegeten. En 60 Kg aan PCs naar de vuilstort gebracht.

Brillie, (E-mail ) (URL) - 10-04-’09 22:46
Renesmurf
Grappig, die web-cams. En ik weet nu ook wat Renesse is.

Mensen die een helm gaan dragen op de fiets zijn meteen duitser, en die vertrouwen zichzelf niet op de fiets en doen er beter aan te gaan lopen.

Renesmurf, (URL) - 10-04-’09 23:00
RI@&BERT

Bij jullie is het echt een vakantie sfeer zeg!;-)

RI@&BERT, (E-mail ) (URL) - 11-04-’09 09:22
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.