Fladderen

Een dagje tuin vanwege het heerlijke weer, er is genoeg te doen. Blaren en alg vissen in de vijver, want ik kan ze dan wel laten liggen ze waaien natuurlijk wel vrolijk in de vijver, vandaar ook maar een stukje geharkt, ik ben benieuwd hoe mijn rug dat verwerkt. We zitten aan een blarenblazer te denken een hoop herrie weer, maar wel beter voor mijn rug. Een paar struiken flink ingekort, wat geknipt en geveegd, ik vermaak me wel als ik eenmaal zo lekker bezig ben. Ik heb inmiddels ook een volle mand met hazelnootjes, lekker knapperig zijn ze zo vers uit de boom.
Morgen ga ik met Ina schoonmaken in hun huis in Leiden dat nu zo goed als klaar is, zaterdag gaan ze eindelijk verhuizen, daar gaat Joop dan weer bij helpen samen met nog wat andere vrienden.
De duiven vliegen, de blaren vallen, de zaadjes dwarrelen en wij fladderen daar wat tussendoor.

Ria Woensdag 16 September 2009 at 8:13 pm | | Standaard

tien reacties

marlies

en als je daarna last hebt van je rug weet je dat schoonmaken er niet goed voor is ;-).

marlies, - 16-09-’09 21:26
Thérèse

Een dichterlijke laatste zin, Ria! Die moet je ergens apart bewaren.

Thérèse, (E-mail ) (URL) - 16-09-’09 21:52
ria

Marlies: ja, hahaha, das een goeie :-D Therese: Ik las het nog eens door en vond mezelf wel erg fladderig, maar fijn dat het meevalt, dank je!

ria, (E-mail ) (URL) - 16-09-’09 21:55
aargh

Mensen zijn met bladblazers altijd wel drie keer zo lang bezig als ik met mijn harkje, en het vasthouden van zo’n apparaat is volgens mijn ook niet lekker voor je rug. Maar het voordeel is dat mannen die dingen leuk vinden en dat je het waarschijnlijk zelf helemaal niet hoeft te doen ;-)

aargh, (URL) - 16-09-’09 22:01
ria

@Aargh, je hebt er met een motor en ook elektrische, die zijn denk ik niet zo zwaar, je zit dan wel met een snoer maar dat hebben we toch wel genoeg. Ja ik vind het eigenlijk ook niks hoor, maar het is wel veel. En het aantal watts scheelt ook weer. Hij is al gekocht, op marktplaats 2000W vrijdag komtie, gewoon proberen maar en anders staat hij er volgende maand weer op.

ria, (E-mail ) (URL) - 16-09-’09 22:06
Brillie

Leiden, de stad waar ik een dag studeerde.

Brillie, (URL) - 16-09-’09 22:42
Redstar

Mooie stad hoor Leiden. Ja, het weer is heerlijk. En weer voor een paar dagen :-)

Redstar, (E-mail ) (URL) - 16-09-’09 22:58
Me!

Dat wordt nog een druk weekje dan. Werk ze.

Me!, (E-mail ) (URL) - 16-09-’09 23:08
ReneSmurf

Een huis schoonmaken is nog ongezonder, want dat doe je niet zo vaak als tuinieren. En schoonmaken voor een verhuizing is wat anders dan gewoon schoonhouden natuurlijk.

ReneSmurf, (E-mail ) (URL) - 16-09-’09 23:17
Peter

Fladderend richting najaar…

Peter, (E-mail ) (URL) - 17-09-’09 00:18
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.