Sneeuw?

Het gesprek van de dag vandaag was de sneeuw, ik doe dus maar even vrolijk mee, al lag hier zowat niets. Vlug een paar foto’s gemaakt vanmorgen voordat het verdwenen was, hopelijk valt er vannacht een flink pak, want hier was ook Didi niet van onder de indruk.
De twee denneboompjes achter het tafeltje kocht ik een paar jaar geleden als heel klein kerstboompje, ik heb er nu ook weer eentje aangeschaft, die krijgt ook weer een plekje in de tuin.

De engeltjes die erbij staan won Joop afgelopen zaterdagavond bij de verloting op de duivenclub die gehouden werd in de pauze van de film en ook nog een kistje mandarijntjes. Zo komt Dinter door de winter zeggen we dan altijd.

Ria Donderdag 17 December 2009 at 5:54 pm | | Standaard

zes reacties

Thérèse

Leuk filmpje, al was het geen imposante hoeveelheid sneeuw. Hier lag ook niet zo veel, maar ik heb ook niet zo’n zin om onszelf te moeten uitgraven.
Ik kijk ook uit naar langere dagen.

Thérèse, (E-mail ) (URL) - 17-12-’09 21:52
Irene

Dinter? Splinter toch? Ik kijk altijd graag naar die fimpjes, het is dan bijna alsof wij zelf een hond hebben. Het ziet er wel een beetje uit alsof jullie die sneeuw speciaal voor Didi hebben laten aanleggen. ;-)

Irene, (URL) - 17-12-’09 22:05
Me!

Ik zie het al, niet meer dan hier. Die paar vlokjes had ik niet om gevraagd. Ik wil meer.

Me!, (E-mail ) (URL) - 17-12-’09 22:36
brillie

Der is niet veel gevallend aar he? Morgen dan maar wel?

brillie, (URL) - 17-12-’09 22:49
Renesmurf

Het is maar een beetje, maar toch heel bijzonder.
Hier ligt wel een enorm pak, en Quandy geniet, en Tessa ook!

Renesmurf, (URL) - 17-12-’09 23:12
Wieneke

Há, zet Didi maar eens op de trein hier naar toe. Dan zal ze eens wat zien. Complete sneeuwduinen! Maar de zon schijnt nu ook, dat is wel stukken beter dan gisteren.

Wieneke, (URL) - 18-12-’09 10:11
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.