Verschillend

‘t Is altijd een heel werk om alles weer op dreef te krijgen vind ik met zo’n nieuwe pc en nu was er niet eens iets kwijt.
Neem nu dat webcamplaatje, dat wil nooit in één keer lukken, altijd gehannes.
Gelukkig heb ik dan altijd nog een uitdraai van een gesprek dat ik ooit met Downer had op msn, toen het ook niet wilde lukken.
Hoe zou het met haar zijn vraag ik me dan af.
Internet is best raar, je leert sommige mensen best goed kennen door wat ze schrijven of dagelijks contact op msn, ik heb haar nooit in het echt ontmoet en doordat ze niet meer logt eigenlijk al een tijd niets van haar gehoord.
Zulke dingen vraag je je dan toch af als je hoort dat er een weblogger onverwachts is overleden. Ik heb hem ook ooit eens een tijdje gevolgd, maar soms lig je elkaar niet zo en verlies je elkaar weer uit het oog, dat gebeurt ook.
Toch doet het me wel wat, het is die andere wereld, niet het èchte leven zegt men dan, maar een wereld die toch wel steeds meer deel van het ‘real life’ uit gaat maken.

Ria Donderdag 13 Mei 2010 at 6:44 pm | | Standaard

vijf reacties

Downer

Dankje voor je mailtje Ria. Wat een ontzettend triest nieuws over Mannie, één van mijn weblogmaatjes van toen, inmiddels alweer enkele jaren geleden.
Ook Leibele’s blog gevonden en gereageerd, ook hier sterkte aan iedereen die hem kende.
.
.
.

En btw, ook al ben ik al een hele tijd niet meer actief op het web, ik denk ook nog vaak terug aan jullie, zeker vandaag…

(mailtje volgt binnenkort, belooft! X)

Downer, - 13-05-’10 21:49
ria

@Downer: Hoi! Wat leuk weer even iets van je te horen :-D

ria, (E-mail ) (URL) - 13-05-’10 22:36
Me!

Hey, downer is er ook nog. Bij Mannie kwam ik af en toe ook wel eens. het doet je toch beseffen dat ook hier het leven echt is.

Me!, (E-mail ) (URL) - 13-05-’10 23:13
Brillie

Leuke bloemen. Maar had Max verwacht.

Brillie, (URL) - 14-05-’10 02:16
Thérèse

Het is zo, Ria! Maar inderdaad bij sommigen blijf je komen; soms verandert er wat (iemand stopt) of stopt met leven. Ik ken Mannie niet, maar het is toch treurig.

Thérèse, (E-mail ) (URL) - 14-05-’10 20:24
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.