Nat enzo

Met windje mee en een bui in je nek, wordt je broek aan de achterkant vies nat en die plakt dan aan je benen. Ik liep in het weggetje van de foto, dus er viel weinig te schuilen op dat moment, maar inEllemeet heb ik toch maar even een droog plekje opgezocht, de bui bleef maar duren. Eenmaal weer droog en onderweg was mijn broek met die harde wind ook zo weer droog.

Ik heb vandaag alle gordijnen gewassen, het stof van de vorige winter is er weer uit, klaar voor nieuw stof. Eigenlijk hoor je zoiets in het voorjaar te doen natuurlijk, met de voorjaarsschoonmaak, maar die heb ik overgeslagen geloof ik.

Net weer even met Joop gekletst, hij was na een lange busreis weer terug in Kathmandu waar hij morgen nog wat inkopen gaat doen, o.a. de pashmina’s. De afstand Pokhara Kathmandu is ongeveer 200km, maar daar doe je met de bus toch gauw zo’n uurtje of zes over. Hij had wel een bus met airco genomen, wat dan wel weer duurder is, maar wel een stuk comfortabeler.
Het afscheid in Pokhara was zwaar heb ik begrepen, niet wetend of hij er ooit nog terug komt, want dat zal zeker de komende jaren niet het geval zijn, moesten sommigen toch wel even slikken en daardoor werd Joop zelf ook weer sentimenteel, zo gaat dat.

En dan wordt het zo langzamerhand weer tijd voor de terugreis, maandagavond laat landt hij weer in Brussel.

Ria Zaterdag 25 September 2010 at 7:35 pm | | Standaard

negen reacties

tineke

Nat enzo was het natuurlijk weer bij ons toen wij van een heerlijke verjaardag rond een uur of half zeven op
de fiets naar huis reden,Ach Ria,je hebt je lekker uit
kunnen leven met,VOOR ons de voorjaars schoonmaak,voor jou wat laat,maar als jou mannetje thuiskomt,is)t klaar

tineke, (E-mail ) - 25-09-’10 19:57
Sjoerd

Schoonmaken is ook hier geen hobby. Poetsen af en toe moet, maar een grote schoonmaak…

Sjoerd, (E-mail ) (URL) - 25-09-’10 20:34
Margo

Ja, wij waren in het nog te koop staande huis de tuin aan’t fatsoeneren en moesten om de haverklap schuilen of naar binnen. Als het niet regende scheen de zon. Indrukwekkende foto van die spreeuwenwolk!

Margo, (E-mail ) (URL) - 25-09-’10 21:53
Renesmurf

Hier viel het heel erg mee, wel kleine buitjes gehad, maar het zette niet door.

Renesmurf, (URL) - 25-09-’10 22:38
marlies

tja, langzaamaan is er in deze levensfase voor allerlei dingen al een laatste keer…Joop, een behouden terugkomst!

marlies, - 25-09-’10 23:06
Redstar

Ja, dat is vies als je aan een kant nat regent, en zeker als het koud is. Ik had gister net een uurtje was buiten hangen toen het begon te regenen. Steeds met buien
JE zal blij zijn als Joop er weer is :D

Redstar, (E-mail ) - 26-09-’10 07:35
Thérèse

Ja Ria, het weer hier is niet altijd even leuk. Maar je hebt het toch maar weer gedaan. Wat een reis en dan nog zo’n afscheid, tja…maar goed, Ria,wat fijn als hij weer thuis is.

Thérèse, (E-mail ) (URL) - 26-09-’10 15:16
mikelodeon

gelukkig komt Joop al weer bijna thuis. Ik heb de blauwe sjaal die hij de laatste keer voor mij meebracht net weer uit de kast gehaald. Sterkte nog even

mikelodeon, (E-mail ) (URL) - 26-09-’10 16:14
Brillie

En ook vandaag regen.

Brillie, (URL) - 27-09-’10 21:56
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.