Vooruitgang

Er zit weer wat leven in, ze eet weer wat meer, ging vanmiddag zelfs liggen, maar verder kan ze nog erg apathisch doen en uren naar me staan kijken. In iieder geval weer een stapje vooruit. Ik zal het ook wel veel te snel willen allemaal, kon er ook niet van slapen afgelopen nacht, met als gevolg een duffe kop vandaag. Niet gewandeld, want daar had ik met die kou en zonder hond ook geen zin in.

Maar morgen gaan we weer hoor, als het weer het een beetje toelaat in elk geval even naar het strand, terug naar de normale gang van zaken. Mijn breiwerkje schiet zodoende alweer aardig op, dat is goed want het moet wel af zijn voor de feestdagen, het zal prachtig staan bij mijn kaplaarzen!

Nog twee weekjes en de dagen gaan alweer lengen :)

Ria Dinsdag 07 December 2010 at 5:18 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

acht reacties

Sjoerd

Het is in ieder geval fijn om te lezen dat het alweer wat beter gaat.

Sjoerd, (URL) - 07-12-’10 20:57
tineke

He,gelukkig maar,dit zijn betere berichten.
Als de trui af is krijgen wij dit toch wel tezien he,en doe je dan ook je kaplaarzen er onder aan,ben heel benieuwd.

tineke, (E-mail ) - 07-12-’10 21:16
marlies

Dat van die lengende dagen is een ietwat optimistische gedachte. Eerst gaan de dagen de komende twee weken nog wat korter worden en dan zijn we over vier weken weer ongeveer waar we nu zijn en wordt het elke dag weer iets langer licht dan op dit moment.
Doe vooral even kalm aan met Didi en kijk wat ze aankan. Zou zonde zijn als ze niet voldoende gelegenheid krijgt om die ingreep rustig te boven te komen.

marlies, - 07-12-’10 21:38
Giva

Och arme Didi. Doe je het een beetje rustig aan? Als wij zo’n ingreep ondergaan zijn we minstens een week helemaal uit de roulatie, en daarna doen we het nog weken rustig aan. Van binnen zijn er ook wonden, die moeten goed kunnen hechten. Bel anders even met de dierenarts als je het idee hebt dat het niet goed gaat.

Giva, (E-mail ) (URL) - 07-12-’10 23:17
Thérèse

Gelukkkig ietsje beter met Didi! Ik ben ook benieuwd hoe het glitterbreisel eruit gaat zien.

Thérèse, (URL) - 07-12-’10 23:17
Brillie

Alleen van dat lengen merk je niet veel, als het allemaal zo grijs blijft. Het gaat sneller van licht naar donker dan andersom.

Brillie, (E-mail ) (URL) - 07-12-’10 23:37
R van InR

De volgende trui is voor Didi!

R van InR, (E-mail ) (URL) - 07-12-’10 23:51
fialas

Ach arme Didi, ik wist wel dat een sterilisatie voor een hond een grotere ingreep is dan voor een kat, maar zij heeft er wel een flinke deuk van opgelopen. Je had haar eigenlijk minstens een weekje moeten sparen. En dan ook nog die felle koude!
Katten merken er niets van, die lopen de volgende dag met hun kaalgeschoren buik weer gewoon buiten op vogels te loeren.
Ik probeerde ze dan binnen te houden, maar ze glippen toch altijd weer naar buiten.

fialas, (E-mail ) (URL) - 08-12-’10 23:54
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.