Gevaar

Op een paar plaatsen komen betonnen strandovergangen, het loopt lekker en ze zijn ook weer makkelijk zandvrij te maken na een flinke storm, trappen verdwijnen na een paar jaar geleidelijk onder het zand, maar nu zijn er toch weer mensen die het gevaarlijk vinden, want je rolt met je rolstoel of rolator toch wel erg makkelijk in de duinpan ernaast. Of kleine kinderen die daar zomaar inrollen, erg gevaarlijk allemaal, daar moet toch minstens weer een hekwerk naast, op sommige plekken dan toch in ieder geval.

Vanavond waren we nog even bij de Surf Inn, daar was een gezellig rokershoekje met een houtkachel en ja daar kan brand van komen, zoals overal waar vuur is brand kan komen, maar het mag nu niet meer van de Brandweer hoor , veels te gevaarlijk.

Het dagje Nijkerk van Joop werden er twee, maar het was wel erg goed gelukt allemaal. Iedereen blij en ik benieuwd natuurlijk. Binnenkort moet er nog een klusje en dan ga ik maar eens mee, want aan foto's wordt er weinig aandacht besteed en als ik het goed begrijp wordt het een paleisje.

Ria Zondag 12 December 2010 at 8:29 pm | | Standaard

vijf reacties

Sjoerd

Regels zijn er om overtreden te worden… Kijk maar naar alle politici van de PVV

Sjoerd, (URL) - 12-12-’10 21:57
Brillie

Het is er niet echt druk op deze zondag.

Brillie, (E-mail ) (URL) - 12-12-’10 22:13
tineke

Dat worden natuurlijk prachtige plaatjes van dat paleisje,
als jij ze maakt.

tineke, (E-mail ) - 12-12-’10 23:47
Bart

Sjoerd heeft generaliseren uitgevonden lees ik !

Foto’s maken is een verplichting hoor !!

Bart, (E-mail ) (URL) - 13-12-’10 10:42
marlies

ja hoor, met een rolstoel de trap op en af is ongevaarlijk want onmogelijk!en die terrasverwarmers op gas moeten natuurlijk ook verkocht worden.

marlies, - 13-12-’10 12:46
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.