Experiment

Vandaag heb ik de verdorde overblijfsels van de verplantte kamperfoelie bij de douche weggehaald. Ik had geen zin de hele zomer tegen die dorre boel aan te kijken met de hoop of hij het nog zou redden. De stenen kreeg ik er niet meer in, maar dat kreeg Joop later nog netjes voor elkaar. Alles weer bij het oude. Experiment mislukt!

Vanmorgen lag er een pakje in de brievenbus met een paar stekjes van Marlies, Daslook en een Vijg, ik hoop dat die het wèl redden.

Vanmiddag weer een rondje in mijn eentje gedaan waardoor ik weer wat meer oog voor de bermen had. Toen ik thuiskwam stond de grasmaaier klaar, na een korte uitleg van Joop moest ik het toch maar weer zelf doen. Hij is wel wat zwaarder dan de oude en er zit zelfs een rem op, als dat maar goed gaat.

Ria Dinsdag 10 Mei 2011 at 6:33 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

vijftien reacties

Thérèse

Groot gelijk dat je dan die kamperfoelie eruit haalt. De planten zijn er voor jouw plezier. Daar ben ik ook pas laat achtergekomen.
En die grasmaaier: je zit er bere-gelukkig op!! Zo van: …en nu ik.
(Ik weet alleen nog niks van die trekhaak??)

Thérèse, (E-mail ) (URL) - 10-05-’11 19:37
tineke

O,mag je toch die grasmaaier het eerste uitproberen,
Zeg dat wel,als dat maar goed gaat,want je kijkt zo ontdeugend
Succes ermee.!!

tineke, - 10-05-’11 19:40
Sjoerd

Fus als we hier niets meer lezen moet Joop het in het vervolg op zijn eentje doen

Sjoerd, (E-mail ) (URL) - 10-05-’11 19:47
joke

Joop heeft er toch maar weer een mooie foto van gemaakt!

joke, - 10-05-’11 20:33
adriaanbrillie

Keurig nieuwe oorlogsdraad daar te zien. Er zijn velen kinderen die daar zich aan verwonden. Dus dat draad moet verboden worden.

adriaanbrillie, (E-mail ) (URL) - 10-05-’11 20:47
ria

@Thérèse er zit een trekhaak aan, wat moet ik daar nog meer over vertellen. Je kunt er dus ook een kar mee trekken of een caravan…

ria, (E-mail ) (URL) - 10-05-’11 21:12
aargh

Die daslook staat nu vol in bloei, die krijgt het zwaar maar als het mislukt niet wanhopen, gewoon volgend jaar opnieuw proberen maar dan als het blad net boven de grond komt. En in de schaduw zetten, het zijn bosplanten. Mijn polletjes die verleden jaar met zielig hangende blaadjes de zomer maar net overleefden staan nu fier te bloeien en er zijn zelfs al zaailingen!

aargh, (URL) - 10-05-’11 21:29
ria

@Aargh: Ik heb ze niet gelijk in de volle grond gezet, lekker in potgrond en natuurlijk in de schaduw, zo kan ik ze goed nat houden.

ria, (E-mail ) (URL) - 10-05-’11 21:36
Irene

Wat een flatteus truitje is dat toch. Ik hoop wel dat je een oud T-shirt aantrekt als het echte maaien begint (als ik naga hoe ik er zelf uitzie nadat ik het gras heb gemaaid …)

Irene, (URL) - 10-05-’11 22:40
ria

@Irene: Ik was daar al aan het maaien hoor, blaast die van jullie het gras omhoog dan?

ria, (E-mail ) (URL) - 10-05-’11 22:57
Leidse Glibber

Ik gooi ook vanm alles in de tuin en vaak lukt het ook nog hahahah

Leidse Glibber, (E-mail ) (URL) - 10-05-’11 23:17
Renesmurf

Dat gaat vast goed! En maaien is best leuk op zo`n manier!

En dat het experiment is mislukt geeft ook weer mogelijkheden, iets anders er neer zetten!

Renesmurf, (URL) - 10-05-’11 23:39
Irene

Nou, wij hebben er nog eentje waar je achteraan moet lopen, in afwachting van de weloverwogen aankoop van een kleine tractor (die ook een maaier moet kunnen trekken).

Irene, (URL) - 11-05-’11 18:55
ria

@Irene: Dat is heel iets anders natuurlijk, dit is ten eerste een grasmaaier die dan ook nog andere mogelijkheden heeft, maar ik zie zo gauw nog niet welke, want de auto heeft ook een trekhaak. We kregen zelfs nog geld voor de oude maaier die dan weer alleen als trekker dienst kan gaat doen, zonder trekhaak… misschien lassen ze er een bakje op voor het vervoeren van spullen, ik zou het niet weten.

ria, (E-mail ) (URL) - 11-05-’11 19:07
de P.

Dat op de foto is de Brionia alba, hartstikke giftig. Kijk je wel uit?

de P., (URL) - 12-05-’11 23:13
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.