Foetsie

Joop bracht me bij het Duinhoevepad vanmorgen, het pad dat uitkomt bij de kleine duintjes en dat ik 's winters vaak heen en weer loop vanaf Renesse. Nu liep ik van daar naar huis, ik had weer eens zin in het strand, het weer was niet al te mooi vanmorgen en het was laag water. Ik had laarzen aan en een regenjas, maar het werd al gauw warmer en warmer en ik liep zodoende behoorlijk te zweten. Ik was jaloers op al die blote mensen op blote voetjes, maar om nu met mijn kaplaarzen in mijn handen te gaan lopen had ik ook weinig zin in.

Deze mensen gaven bijna licht en ik weet zeker dat ze dat ook doen in het donker, maar ze liepen wel lekker te genieten.

Onderweg keek ik af en toe hoe laat het was en hoe lang ik al onderweg was, eenmaal thuis wilde ik dat weer doen, maar ineens was mijn horloge foetsie. Verloren op het laatste stukje. Jammer. Goedkoop blijkt nu toch weer duurkoop. Ik vond het al een onbetrouwbaar slotje toen ik het de eerste keer aan deed. Niks geen veiligheidsstukje zodat het niet in één keer van je arm valt, zoals bij mijn oude Seiko. Ach ja, je probeert eens wat en leert er weer van, want daarvoor ben je nooit oud genoeg gelukkig

Ria Vrijdag 05 Augustus 2011 at 6:31 pm | | Standaard

tien reacties

tineke

Bij ons was het vanmorgen ook bewolkt,maar het werd ineens broeierigwarm en warmer,ik liep hier over de markt,en wist niet hoe gauw ik weer thuis moest komen,ik kreeg het spaans-
benauwd.
Jammer van je horloge,al was het maar een goedkope uitvoering,
toch zunt,zo ben ik mijn brede zilveren slavenarmband verloren,
die ik van mijn dochter had gekregen.

tineke, - 05-08-’11 20:23
Sjoerd

broeierig, dat was het vandaag, en geen zon zon gezien.

Sjoerd, (E-mail ) (URL) - 05-08-’11 23:19
Redstar

Hier was het heel de dag heerlijk. Nu niet meer. Regen.
Ja goedkoop is vaak toch minder betrouwbaar.

Redstar, (E-mail ) (URL) - 06-08-’11 08:38
Irene

Het laatste stukje nog eens lopen? R verloor laatst zijn werkhandschoenen op de weg en toen hij terugging lagen ze er nog. Je weet nooit.

Irene, (URL) - 06-08-’11 13:27
marlies

weet je nog? mijn bril verloren/ laten liggen en die vond ik ook weer terug, zelfs zonder bril. dus morgen, (eh vandaag) toch nog even het laatste stukje terug lopen?

marlies, - 07-08-’11 13:50
ria

@Irene en marlies: Ja dat heb ik al een paar keer gedaan hoor, maar er lopen gewoon erg veel mensen overal op het ogenblik, dus er is vast al een ‘gelukkige’ vinder ;-)

ria, (E-mail ) (URL) - 07-08-’11 14:02
adriaanbrillie

Waar zijn al die duitsers?

adriaanbrillie, (E-mail ) (URL) - 07-08-’11 23:06
Margo

Test

Margo, (E-mail ) (URL) - 08-08-’11 00:06
Margo

Verhip! Ik kan opeens weer reageren!

Margo, (E-mail ) (URL) - 08-08-’11 00:07
Margo

Beeldschone foto’s! Dat wou ik eigenlijk zeggen. :-)

Margo, (E-mail ) (URL) - 08-08-’11 00:08
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.