Gerepareerd

Hij liep niet goed en Joop kon het niet vinden, was druk met wat anders en zo schoot het niet op. Sinds gisteren loopt hij nog niet als een zonnetje, maar wel stukken beter in elk geval. We kunnen weer toeren en dat hebben we dan ook gelijk maar gedaan.

Een klein rondje, vluchtend voor de bui, want die kwam er wel aan, maar we zijn niet nat geworden.

Vandaag knipte ik weer behoorlijk wat, heerlijk, en je hebt zoveel eer van je werk. Daarna het gras nog gemaaid, 't is weer glad. 

De eerste vakantieganger is onderweg hoorde ik net.

Ria Zaterdag 07 Juli 2012 at 6:54 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

zes reacties

Renesmurf

Hier kwamen ook buien langs, maar geen enkele raakte Winschoten, alhier een prachtige zonnige zomerse dag, zoals ik ze graag mag.

Renesmurf, (URL) - 07-07-’12 22:31
Sjoerd

Ik heb vanochtend onder het rijden een buitje over me heen gehad…

Sjoerd, (URL) - 07-07-’12 22:39
ria

@Sjoerd: Hahaha, gewoon gas geven dan voel je er niets van, pas als je moets stoppen voor de stoplichten ben je de pineut

ria, (URL) - 07-07-’12 22:48
Irene

Ja, dat is een groot voordeel van een cabrio boven een fiets. En dat je niet zelf hoeft te trappen natuurlijk ook, als de cabrio het blijft doen tenminste.

Irene, (URL) - 07-07-’12 23:31
tineke

Hier was het prachtig zonnig weer,geen spatje regen gevallen,prachtig cabrio weer.!!

tineke, - 08-07-’12 13:03
hanscke.

Gisteren was het prachtig weer, vandaag niet. Ik heb die parse bloemen ook in mijn tuin maar ik weet echt niet hoe ze heten. Doen het wel leuk. Ook ik krijg even een vakantieganger. Dochter en kleindochter starten hun vakantie hier.

hanscke., (URL) - 08-07-’12 14:05
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.