Gerafeld

Het is een beetje mistroostige dag vandaag. Ik was al vroeg op na weinig slaap en zodoende was ik ook weer redelijk vroeg aan de wandel. Dat was maar goed ook want het werd steeds donkerder.

Inmiddels regent het af en toe en het is koud. Ik heb de verwarming aangedaan, glaasje wijn erbij en net de aflevering van Boer zoekt Vrouw van vorige week bekeken, die had ik nog niet gezien. Straks de volgende en nu Carlo en Irene, met een breiwerkje erbij. Ik ben blij dat ik de deur niet uithoef, er is alweer een stukje van een tand gebroken, het wordt zodoende maar een rafelig geheel, daar ga ik komende week maar weer eens iets aan doen.

Joop is inmiddels in Pokhara aangekomen.

Vanmiddag om 15:20 aangekomen in Pokhara. Humraj stond me op te wachten met een bloemetje. Zeer hartelijke ontvangst in New Pokhara Lodge door iedereen daar. Of ik na lange tijd terug kwam. Eerst bij de vaste kapper om een scheerbeurt en daarna onder de douche. Toen maar even in de buurt gekeken of er wat veranderd was. Nou een hoop. Dat heeft te maken met een wetsvoorstel van een jaar  geleden en nu na lange tijd en veel protest toch is doorgrvoerd n.l. dat de voorzijde van de panden tenminste 5 mtr. van de rand van het meer moeten liggen. Dus bij veel is er nu b.v. een terras vervallen. Zo ook bij het restaurant Love Kush waar ik  veel ga eten. De ontvangst was daar nog veel enthousiaster. Eerst zag een kelner mij die een gat in de lucht sprong en toen de eigenaar Harry, die me bijna over de bar trok. Nu moet ik bij Humraj thuis Daal Bath gaan eten.

Ria Zondag 23 September 2012 at 5:21 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

zes reacties

Joop

Sorrie het is 12 mtr. ui de as van de weg hoor ik net van Harry. Maar overalles een dicusie van 1,5 uur over van alles en nog wat.

Joop, - 23-09-’12 19:21
joke

Maak niet uit Joop…leuk om het allemaal te lezen!!

joke, - 23-09-’12 19:34
tineke

Leuk om al die berichtjes van Joop hier… en op fb.tevolgen.
Veel kijkplezier met Boer zoekt Vrouw…zo verslavend,maar zo gezellig.!!

tineke, - 23-09-’12 20:18
hanscke

Zo maak je van veraf de verhalen toch van heel dichtbij mee. Interessant hoor. Hier is het de hele dag droog geweest en ik heb een heen en weertje van 1500 meter gelopen. Ik struikelde aan het eind bijna over hond Hessel en tone had ik dus weer pijn. Gaat inmiddels weer wat beter, maar de voet kan dus nog weinig hebben

hanscke, (URL) - 23-09-’12 22:25
Renesmurf

Nou, je bent lekker aan de tv! heel anders dan ik.
En het weer was hier ook wel prima, lekker zonnig en droog.

Renesmurf, (URL) - 23-09-’12 22:39
Wieneke

Nou, Joop, je kunt niet zeggen dat ze je niet gemist hebben daar. ;-) Leuk om te lezen. Ik zit niet op Facebook of heet het tegenwoordig Feestboek, maar zo pak ik hier toch ook wat mee van je belevenissen.

Goh, het is nog maar net geleden dat we in het weekend 34 graden hadden. Een maandje?

Wieneke, - 24-09-’12 09:15
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.