Twee weken

Ruim.

Ik voel me nu wel iets beter en wandelde vandaag alweer, het was natuurlijk ook heerlijk weer. Maar om nu te zeggen dat ik barst van de energie... dat mijn eten lekker smaakt... dat ik zin heb om dingen te doen... nee.

Natuurlijk vindt iedereen me een zeurpiet en het gaat ook vast wel over, maar ik zweet me nog steeds een ongeluk 's nachts en zit daardoor ook onder de uitslag, wat dan weer jeukt.

Geen koffie, geen alcohol, ik heb er ook geen zin in. Misschien zijn het ook wel afkickverschijnselen, geen idee, maar mijn lever moet toch zo langzamerhand wel schoon zijn nu. Dat wil ik nog wel een tijdje volhouden, dat niet drinken, ijsthee is ook erg lekker.

Wel heb ik mezelf de derde donderdag in november een Beaujolaitje beloofd.

Foto's maken komt er ook niet van, dan zie ik iets en denk, 'daar heb ik al honderd foto's van gemaakt'.

Wat de reacties betreft heb ik Bob al een tijdje geleden ingeschakeld, hij heeft het druk denk ik, of geen zin, of hij vindt mij ook een zeur...

Ria Vrijdag 19 Oktober 2012 at 6:56 pm | | Standaard

vijftien reacties

Sjeu

goed om te lezen dat je weer aan de wandel bent, en waarom zou je een zeur zijn? knap juist dat je probeert te ontdekken wat een tijdje zonder koffie en alcohol met je doet. waar ligt de grens tussen gewoonte en comfort? je bent gewoon steeds een beetje beterderderder geworden in het verslaan van die gruwelgriep. ik noem dat fijne berichtgeving hoor ;-) sterkte met (hopelijk) het laatste stukje ervan!

Sjeu, - 19-10-’12 19:34
ria

Dank je Sjeu, je bent een schatje :-)

ria, (URL) - 19-10-’12 19:36
Sjoerd

Ik kan gelukkig nog gewoon reageren… no problemo. En zeur, neu, kan ik niet zeggen. Iedereen zit wel eens even niet lekker in zijn vel.

Sjoerd, (URL) - 19-10-’12 20:05
Margo

Ik vind het niet zeuren hoor. Het is gewoon stikvervelend om zo lang niet lekker in je vel te zitten. En daar mag je best een beetje over klagen. Bedenk ook dat je nu wel barst van de antistoffen en je voorlopig geen griep meer krijgt! Dat is dan weer goed nieuws, toch? :-D

Margo, (URL) - 19-10-’12 21:34
ria

@margo, Ja dat van die antistoffen is dan wel weer mooi meegenomen natuurlijk ;-)

ria, (URL) - 19-10-’12 21:39
aargh

Mensen die doen aan natuurgeneeswijze zeggen dat ziekte een manier is om je lichaam te reinigen van kwade stoffen las ik ooit, nou ria, wat zul jij schóón zijn van binnen :-)

aargh, (URL) - 19-10-’12 21:40
marlies

het lijkt erop dat de enige die jou een zeur vindt jijzelf bent. zeur!;-))

marlies, - 19-10-’12 21:53
ria

@aargh, ja daar ben ik van overtuigd hoor, helemaal doorgespoeld, van boven tot onder.

@marlies, dank je! :-)

ria, (URL) - 19-10-’12 22:00
tineke

Je bent helemaal geen zeur hoor.Je bent een van de velen die het nu eenmaal goed tepakken heeft gehad,wat een flinke griep heet.
En het zal misschien nog wel even duren voordat je weer de oude bent.

tineke, - 20-10-’12 00:27
sil

Nou, zet je dr ff overheen zeg….aan wie moet ik me anders optrekken de rest van mn leven?…ik weet niet : /
Hup…doe iets…en geen zin,…Dan Maak Je Maar Zin!!
Zo….

sil, - 20-10-’12 00:37
Redstar

Met de reacties is het nu toch goed? Tenminste, na dat ik die melding aan je heb doorgemaild kon ik de dag erop weer reageren.
Sterkte met de lichamelijk ongemakken.

Redstar, (URL) - 20-10-’12 09:12
ria

@sil: LoL. :-)

ria, (URL) - 20-10-’12 10:24
Wieneke

Ja, dat zijn typisch de verschijnselen van na-de-griep. Vooral dat nergens zin in hebben is zeer herkenbaar. Je bent eigenlijk al aardig beter en dan ben je toch nog zo lusteloos. Maar dat komt goed. Echt waar!

Wieneke, - 20-10-’12 10:51
Renesmurf

Ik zou toch wel gewoon koffie drinken hoor, en veel geduld hebben.
Komt goed!

Renesmurf, (URL) - 20-10-’12 18:00
Irene

Twee weken klinkt niet zo lang maar als je het goed te pakken hebt gehad is die derde week uitzieken echt niet overdreven.

Irene, (URL) - 20-10-’12 22:53
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.