Zaad

Hier heb je wat zaadjes zei mijn moeder, ze zijn zo leuk en je hebt ze elk jaar gewoon weer. En dat was ook zo, tot het me een jaar of twee geleden ineens opviel dat ik ze niet meer zag. Maar nu heb ik ze weer, twee hele kleintjes, maar er zit genoeg zaad in dus dat komt vast weer goed volgend jaar.

Deze pulkte ik vorige week van tussen de stenen, het leek onkruid, maar ik vertrouwde het niet en stopte ze toch in de aarde en jawel, zaad van de bloemen die daar vorig jaar in de weck-ketel stonden, ik kan het zo gauw niet vinden maar ik zoek het nog wel op, dropplant ofzo.. Hele leuke bloemetjes.

Ik heb de vloer een grote dweilbeurt gegeven, dat was nodig en de auto gewassen, dat was ook nodig. Boodschappen gedaan en een rondje gewandeld. En nu ben ik moe.

Ria Vrijdag 23 Augustus 2013 at 7:09 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

zeven reacties

Therese

Daar hou ik van, van die bloempjes die gewoon steeds terugkomen én niet moelijk doen.
Ria, rust maar lekker uit!

Therese, (URL) - 23-08-’13 21:23
Sjoerd

Volgens mij is half Nederland moe…

Sjoerd, (URL) - 23-08-’13 21:33
Irene

Dan heb je nu recht op lekker spalen en een dagje rustig aan.

Irene, (URL) - 23-08-’13 22:51
Irene

Haha, spalen. Ik ga ook lekker spalen nu, hoog tijd zo te zien ;-)

Irene, (URL) - 23-08-’13 22:52
Brillie

Ik kweek zelfs niets, het moet groeien en anders niet.

Brillie, (URL) - 23-08-’13 23:39
Renesmurf

ja, soms lijkt het wel alsof bloemetjes gewoon komen wanneer ze willen, of kunnen, en soms is het net of het allemaal vanzelf gaat!

Renesmurf, (URL) - 24-08-’13 01:41
Redstar

Jij wilde nog zaad van komkommerkruid meen ik me te herinneren. Momenteel groeit het hier niet, maar volgend jaar weer denk ik. Ook dat slaat wel eens over.

Redstar, (URL) - 24-08-’13 15:41
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.