Windje mee

Ik ben volop aan het zagen/snoeien vooral de vlieren en de hazelaars moeten eraan geloven. Lekker uitdunnen zodat de boel weer wat luchtiger wordt.

Vanmiddag liep ik zo lekker met windje mee richting Brouwershaven dat ik besloot om maar door te lopen voor een paar haringen. Eentje at ik gelijk in de viswinkel op, de rest ging mee de bus in naar huis, ik hoefde maar even te wachten. Ik ben toch wel erg blij met mijn OV kaart, zodat ik niet afhankelijk ben of iemand genegen is me weer ergens op te halen en hij laadt tegenwoordig automatisch op, zodat ik niet meer voor joker sta omdat hij leeg is.

Mijn D-schijf is vol, af en toe moet ik een jaar foto's van mijn pc afgooien zodat ik weer nieuwe kan uploaden, ze staan nu nog wel op een aparte schijf maar ik ga er toch nog maar eentje bijhalen denk ik, voor de veiligheid. Ik vind eentje maar niets...

Ria Dinsdag 29 Oktober 2013 at 6:30 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vijf reacties

Thérèse

Lekker snoeien en zagen, jij in je element. Ik zal daar ook eens aan beginnen. Ik ben er niet zo’n liefhebber van, maar het is wel nodig.
Lekker lopen met wind in de rug. Naar dat mooie stadje Brouwershaven. Didi mag zeker ook in de bus?

Thérèse, (URL) - 29-10-’13 19:57
ria

Natuurlijk mag ze in de bus, ze is er al helemaal aan gewend :-)

ria, (URL) - 29-10-’13 20:05
Jan K. alias Afanja

Hier in Fryslân kon je vandaag vrijwel overal wel ergens een kettingzaag horen. Er wordt hard gewerkt om de stormschade op te ruimen, en dat valt nog lang niet mee, want er zijn over de hele provincie naar verluidt duizenden bomen geveld. De bospaden zijn op veel plaatsen nog verboden gebied i.v.m. vallende takken of bomen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 29-10-’13 20:54
Sjoerd

Je kunt ze beter zelf zagen dan dat de natuur dat voor je doet. Volgens mij zij er wel een paar bossen aan bomen gesneuveld. Voor die haring was ik ook doorgelopen.

Sjoerd, (URL) - 29-10-’13 21:57
Brillie

Het waaide nog wel, zelfs regen hadden we vandaag. Maar nu lijkt alles rustig te zijn. Zelfs Qwinty slaapt.

Brillie, (URL) - 29-10-’13 23:41
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.