Warm

Een ieniemienie bloemetje in de tuin.

Bolletjes die boven de grond uit piepen

En de Helleborus waar toch blijkbaar nog iets van een bloem in komt. Het is spannend in de tuin en bijna voorjaarsachtig te noemen, want overal zitten knopjes in en vanmiddag hoorde ik van iemand waar de appelbloesem al bloeide.

Vanmiddag ontmoette ik een groepje Stoepeschieters. Altijd leuk om mensen die je al een tijdje op het internet onmoet, ook in ´real life´ te leren kennen. Het was erg gezellig.

Ria Woensdag 08 Januari 2014 at 6:36 pm | | Standaard

vijf reacties

Thérèse

Nou Ria, ik heb wel eens meer knopjes gezien en dat het dan nog ging winteren, maar van mij hoeft het niet.
O jee, Stoepeschieters waar kwam dat woord ook weer vandaan? Ik ben ‘t vergeten. Leuke foto’s wel.

Thérèse, (URL) - 08-01-’14 19:17
Renesmurf

ja, straks vriest alles dood, en dan in het voorjaar maar zien wat er dan nog allemaal opkomt. Maar dat zien we dan wel weer.

Renesmurf, (URL) - 08-01-’14 23:01
Sjoerd

Het is altijd leuk om gelijkgestemde mensen te ontmoeten. Voor de planten mag het zo blijven. Ik denk dat strenge vorst nu een hoop kapot maakt.

Sjoerd, (URL) - 09-01-’14 08:00
Redstar

Ja hier komt ook al van alles boven de grond en knoppen in de rozen, en … rozen in bloei.. Het moet niet gekker worden of ik ga bananenbomen planten :)
Altijd leuk om mensen te ontmoeten :)

Redstar, (URL) - 09-01-’14 08:26
Jan K. alias Afanja

Gelukkig houden onze voorjaarsbloeiers het koppie erbij. Die blijven nog lekker onder de grond en het warme bladerdek zitten, want we zullen vast niet zonder vorst het voorjaar in gaan … ;-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 09-01-’14 12:57
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.