Nattig

Er gebeurt niets en ik doe niet veel, dus ik ben wel blij met het dagboek van Joop achter de hand. Buiten valt er weinig te ondernemen met al die regen en tussen de buien door wandel ik even, maar ook dat lukte vandaag niet droog.

Joop leeft zich in in zijn nieuwe bestuursfuncties voor de afdeling Zeeland en de club in Zierikzee. Hij is er vanmiddag ook weer voor op stap . Fijn zo'n ondernemende man, ik vermaak me wel hoor.

Dag 6 uit het dagboekje van Joop 24-10-2014

We zijn weer beneden. Vannacht heeft het stevig gevroren op de kampplaats na de pas. Tent helemaal bevroren. Aan het eind vasn de nacht toch nog wel koud gehad ondanks thermo ondergoed. Had niet gedacht aan isolatie van onderaf. Om 8 uur vertrokken met een bevroren tent in mijn rugzak. Van de vorige keer wist ik dat we direct rechts van de rivier moesten gaan lopen en dat was ook zo. Na toch wel een vermoeiende afdaling en 5 bruggen om 13.00u aangekomen in Chhertung. Humraj gebeld en nu eindelijk een relax middagje in de zon. Morgen naar Dorpathan, dan is er een festival waarbij de broer zijn zus geld geeft en zij geeft hem een tika.

Ria Zaterdag 15 November 2014 at 1:50 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

negen reacties

Sjoerd

Wat is een tika wilde ik vragen, maar daar hebben we Google voor…

Sjoerd, (URL) - 15-11-’14 20:28
ria

Dat is die rode stip die ze bij feestelijkheden op hun voorhoofd tekenen.

ria, (URL) - 15-11-’14 21:01
Renesmurf

Hier viel het reuze mee met de regen, Sinterklaas kon er prima door.
Ja, hier is even andere koek dan daar.

Renesmurf, (URL) - 15-11-’14 22:52
Thérèse

Het is wel zwaar zo’n tocht, hoor! Mooie foto’s weer Ria. Het wordt voor mij tijd voor een wat betere camera, denk ik. Ik maakte ook zo’n foto van een plant met druppels maar die waren wit. Die van jou zijn prachtig.

Thérèse, (URL) - 15-11-’14 22:53
klaproos

prachtige foto ria,
parels van druppels, magistraal vind ik dat altijd:-)

klaproos, (URL) - 16-11-’14 09:38
John

Hier het zelfde weer als bij jullie. Slechts in de middag even 2 uurtjes droog en die namen we dan ook even mee.
Ook ik zocht even naar tika. Nu vergeet ik het nooit meer.

John, (URL) - 16-11-’14 10:52
John

Mooie foto’s inderdaad.

John, (URL) - 16-11-’14 10:52
Jan K. alias Afanja

Hier in het noorden is het vandaag nog niet droog geweest. In deze donkere novemberdagen zijn zelfs zulke mooie druppeltjes op een geel roosje een schrale troost.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 16-11-’14 14:49
Marijke van Veen

Hé Ria, leuk van je te horen! Ben ook al lang niet meer wezen buurten, ga ik nu goedmaken. Sommige zaken schieten er bij tijd en wijle bij in. Groetjes vanaf de Vader Knipmes

Marijke van Veen, (URL) - 16-11-’14 16:01
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.