Veranderingen

Vandaag ging ik op zoek naar de Weelweg, te beginnen bij 2003 want daar beginnen mijn fotomapjes. Van de jaren daarvoor heb ik enkel papier.

Dag voor dag de weken, maanden en jaren door, heerlijk. Buiten was het toch koud en ik zat lekker in de zon.

Foto's hernoemen met het idee ze nog eens te gebruiken, maar het ging me dus vooral om de Weelweg en ik ben er nog lang niet klaar mee.

Natuurlijk wandelden we ook een rondje vanmiddag en toen ik door de Boutlaan kwam nam ik daar ook nog maar eens een paar foto's, dat deed ik al eerder, maar nu de supermarkt toch officieel lijkt te verhuizen nog maar eens, want ook dit beeld (zie foto's boven) gaat veranderen.

Het wordt er allemaal niet mooier op. Het park erachter heb ik ook altijd al zo lelijk gevonden (sorry Ina). Van welke kant je ook aan komt rijden vanaf Zierikzee of Brouwershaven, altijd dat lelijke park duidelijk zichtbaar. Witte schimmel wordt het ook wel genoemd.

Niet dat Scharendijke nu zo mooi is hoor, ik vind het altijd één van de lelijkste dorpen van Schouwen, maar dit doet er natuurlijk geen goed aan. En als je nu naar de foto van de PLUS kijkt en het pand ernaast is er al veel in positieve zin veranderd.

Ook bij de overbuurtjes staan veranderingen voor de deur. De bloemen gaan in elk geval mee naar de nieuwe supermarkt aan de Boutlaan. Verder wachten we het maar af.

Ria Donderdag 19 Februari 2015 at 7:34 pm | | Standaard

zeven reacties

Sil

Scharendijke lelijk??…Foei, neem dat terug!! x

Sil, - 19-02-’15 21:40
Jan K. alias Afanja

Wat een ontwikkelingen daar … kun je het allemaal nog bijhouden …? ;-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 19-02-’15 22:23
ria

Ja hoor Jan, ik vind het alleen jammer. Ik had graag gezien dat de supermarkt in het dorp bleef.

ria, (URL) - 19-02-’15 23:13
Renesmurf

ja, hier net zo, dat noemen ze dan investeren en de huidige smaak is niet de mijne. Maar gelukkig verdwijnen wel overal de stoplichten om plaats te maken voor rotondes.

Renesmurf, (URL) - 19-02-’15 23:15
Sjoerd

Ach, het geld is er gewoon niet meer om alles in stand te houden. Of wij hebben het er niet voor over…

Sjoerd, (URL) - 20-02-’15 07:39
John

LOL, SIl is het duidelijk niet met je eens :D
Maar dat park ben ik met je eens. Daar mogen ze wel wat verandering brengen.

John, (URL) - 20-02-’15 09:30
hanscke

Ach in de loop der tijd verdwijnt de weerzin/weerstand tegen veranderingen als vanzelf. let maar eens op. Hier was het weer ook niet best. In ieder geval geen buitenweer. Ik moet ook maar eens bezig met het rubriceren van de foto’s.

hanscke, (URL) - 20-02-’15 19:40
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.